ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!!ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 4 ΓΙΓΑΝΤΙΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ...2 ΔΥΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!!ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 4 ΓΙΓΑΝΤΙΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ...2 ΔΥΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ  ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

 

Το μεροκάματο του τρόμου, κολυμπώντας ανάμεσα σε καρχαρίες στο ενυδρείο Κρήτης! Αν παραπονιέστε ότι η δουλειά σας είναι δύσκολη ή ακόμα και επικίνδυνη τότε τι έχετε να πείτε για τους δύτες του ενυδρείου της Κρήτης που η ρουτίνα της εργασίας τους είναι να κολυμπάνε ανάμεσα σε τεράστιους καρχαρίες. Η διαδικασία του καθαρισμού των εσωτερικών γυάλινων επιφανειών στις δεξαμενές του ενυδρείου Κρήτης γίνεται από θαρραλέους δύτες που δεν διστάζουν να κολυμπήσουν ανάμεσα σε τέσσερις επιβλητικούς καρχαρίες, απλά κρατώντας ο ένας από τους δύο ένα ξύλινο κοντάρι για να τους απωθεί!!! Κείμενο- βίντεο : Σαράντος Νίκος
Loading...