Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ!!''ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ...Εκατοντάδες σπίτια στην Αθήνα θα γκρεμιστούν με ένα…''ΦΥΣΗΜΑ''...ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ...ΕΙΣΤΕ «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»..!!2 ΒΙΝΤΕΟ!!



ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ!!''ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ...Εκατοντάδες σπίτια στην Αθήνα θα γκρεμιστούν με ένα…''ΦΥΣΗΜΑ''...ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ...ΕΙΣΤΕ «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»..!!2 ΒΙΝΤΕΟ!!

 


Ο κ. Τσελέντης με αφορμή την κατάρρευση του σπιτιού στο Γκάζι λέει πως η αντισεισμική θωράκιση της χώρας είναι άριστη, ενώ επιτίθεται και στον κ. Σπίρτζη λέγοντας χαρακτηριστικά «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».



Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Άκης Τσελέντης με αφορμή την κατάρρευση ενός παλιού σπιτιούς στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής.



Ο κ. Τσελέντης με αφορμή αυτό το περιστατικό ανέβασε, ειρωνικά προφανώς, μια δήλωσε από το ΟΑΣΠ που λέει πως η αντισεισμική θωράκιση της χώρας είναι άριστη, ενώ επιτίθεται και στον κ. Σπίρτζη λέγοντας χαρακτηριστικά «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».



Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο, Άκης Τσελέντης, έγραψε στο facebook: «Να τους πάρω εγώ μια βόλτα στην Αθήνα να τους δειξω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλιά ΣΠΙΤΙΑ που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους ΚΑΝΕΙΣ γκρεμίζονται. Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές και σε ομιλίες μου και στα ΜΜΕ».



Θυμίζουμε ότι ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα κατέρρευσε το πρωί της Κυριακής, περίπου στις 6:30, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί και να καταστραφεί ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε ένα δεύτερο.



Παρά το ευτυχές γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός ή εγκλωβισμός, πρόκειται για παμπάλαιο κτίριο στο κέντρο της Αθήνα που η κατάστασή του θα μπορούσε να επιφέρει χειρότερες συνέπειες.



Το σπίτι βρισκόταν στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αρτεμισίου. Στο σημείο βρισκόταν ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας ο οποίος τράβηξε φωτογραφίες τις οποίες ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενώ σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open έκανε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης του ενός αυτοκινήτου έμενε απέναντι από το σπίτι που κατέρρευσε στο Γκάζι και αφού άκουσε τον θόρυβο, βγήκε έντρομος έξω από το σπίτι και είδε το αυτοκίνητό να έχει στην κυριολεξία διαλυθεί.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...