Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ..!! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ!!ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΑΤΟΜΑ!!ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!![ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ..!!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ  ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ!!ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΑΤΟΜΑ!!ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!![ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]






 
Καίει γνωστή τραγουδίστρια, γιατρούς, επιχειρηματίες και επώνυμους της Αθήνας η λίστα που έχει στα χέρια της ανακρίτρια. Το κύκλωμα με την κόκα έσπασε και το πελατολόγιο τρέμει το τηλεφώνημα από τη Δικαιοσύνη. Πάνω από 700 ονόματα – φωτιά στο πελατολόγιο της μαφίας των ναρκωτικών.

Πανικός στα καλά στέκια της Αττικής και στους επώνυμους της Αθήνας, καθώς έφτασε στα χέρια της Ανακρίτριας ο κατάλογος με το ογκώδες πελατολόγιο της μεγάλης σπείρας διακίνησης κοκαΐνης στα νυχτερινά κέντρα, ο οποίος περιλαμβάνει ονόματα “φωτιά” από τα σαλόνια της Αθήνας. Η συγκεκριμένη σπείρα είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Οκτώβριο από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μακροσκελής κατάλογος ονομάτων και τηλεφωνικών συνδέσεων που έφτασε στα χέρια της αρμόδιας Ανακρίτριας περιλαμβάνει ονόματα “φωτιά”, όπως αυτό γνωστής τραγουδίστριας, ενός γνωστού μάνατζερ από τα Βόρεια Προάστια, γνωστών γιατρών, (καρδιολόγων, οδοντιάτρων και παθολόγων),επιχειρηματιών, αλλά και ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Όλο αυτό το διάστημα και από την στιγμή που οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τα κινητά που χρησιμοποιούσε η σπείρα, για να διακινεί 24ωρες το 24ωρο κοκαΐνη σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, αλλά και σε επώνυμους πελάτες, ζήτησαν άμεσα την άρση τηλεφωνικού απορρήτου με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια τους ένα πελατολόγιο άνω τον 700 ατόμων, οι οποίοι φέρονται συστηματικά να αγόραζαν ποσότητες κοκαΐνης και MDM – “κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη” – από τα μέλη της σπείρας.
Όλες αυτές οι επικοινωνίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποκρυπτογραφήθηκαν από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκύπτοντας έτσι οι τηλεφωνικοί αριθμοί των πελατών της συγκεκριμένης σπείρας, αλλά και οι συνδέσεις που βέβαια ήταν στ’ όνομα τους.
Πλέον, ο κατάλογος με τα ονόματα “φωτιά” των πελατών της σπείρας με το “ντελίβερι” ναρκωτικών, βρίσκεται στα χέρια της Ανακρίτριας και τις επόμενες ημέρες αρκετοί επώνυμοι, ανάμεσα τους και μια γνωστή τραγουδίστρια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου στεγάζονται τα δικαστήρια, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.
Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης σπείρας και παράλληλα η επιτυχία της, σε ό,τι αφορά στο εύρος του πελατολογίου, ήταν το γεγονός πως δεν είχαν αργίες, εορτές και ωράρια. Όποια ώρα της ημέρας κι αν έπαιρνε τηλέφωνο ο πελάτης, όποια ημέρα του χρόνου ήθελε το “πράμα” έφτανε στα χέρια του, χωρίς ο ίδιος να χρειαστεί να μετακινηθεί, καθώς τα μέλη της σπείρας, στην κυριολεξία έκαναν “ντελίβερι” κοκαΐνης και Μεθαμφεταμίνης.

Η εξάρθρωση της σπείρας

Στις αρχές Οκτωβρίου του 2018 έφθασε στην Δίωξη Ναρκωτικών η πληροφορία, πως στην Αττική δραστηριοποιείται σπείρα που στην κυριολεξία πραγματοποιεί 24ωρο “ντελίβερι” ναρκωτικών, κυρίως σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.
Αμέσως οι έμπειροι Αστυνομικοί της Υπηρεσίας “βγήκαν στην πιάτσα” προκειμένου να διαπιστώσουν την βασιμότητα της πληροφορίας και βέβαια να εντοπίσουν τα μέλη της σπείρας, όπως και έγινε.
Στις 22 Οκτωβρίου, έπειτα από παράλληλες επιχειρήσεις σε Π. Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Παγκράτι, και Μοσχάτο συνελήφθησαν 4 υπήκοοι Αλβανίας, δυο 35χρονοι ένας 32χρονος κι ένας 29χρονος, ενώ παράλληλα συνελήφθη κι ένας 24χρονος Έλληνας οποίος επίσης έπαιζε ρόλο στην διακίνηση της κοκαΐνης.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας, ένας 32χρονος Αλβανός, οποίος εισήγαγε από την πατρίδα του την κοκαΐνη και παράλληλα κανόνιζε τα ραντεβού με την πελατεία του κυκλώματος.
Μάλιστα αποκαλύφθηκε πως το 24ωρο “ντελίβερι” κοκαΐνης γίνονταν με αυτοκίνητα, στα οποία είχαν δημιουργήσει ειδικές κρύπτες στα ταμπλό ώστε σε ενδεχόμενους αστυνομικούς ελέγχους να μην κινούν υποψίες.
Οι δράστες έπαιρναν τις παραγγελίες από το “αφεντικό”, αποθήκευαν τις δόσεις της κοκαΐνης στις αυτοσχέδιες κρύπτες στα αυτοκίνητα που είχαν για και ξεχύνονταν στα καλά στέκια της Αθήνας, προκειμένου να τροφοδοτήσουν την “εκλεκτή” και σταθερή τους πελατεία, με καλής ποιότητας κοκαΐνη και κρυσταλλική Μεθαμφεταμίνη.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, αλλά και στις κατ’ οίκων έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τους Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: “Πλήθος αυτοσχέδιων συσκευασιών περιέχουσες κοκαΐνη βάρους 400 γραμμαρίων, ποσότητα MDMA βάρους 7,2 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 43.065 ευρώ, το χρηματικό ποσό των47.000 λεκ Αλβανίας, το χρηματικό ποσό των286 δολαρίων ΗΠΑ, ζυγαριά ακριβείας, πέντε αυτοκίνητα, μια μοτοσυκλέτα, 17 κινητά τηλέφωνα και διάφορες σημειώσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών”.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...