Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!VMRO-DPMNE Naum Stoilkovsky!!ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ!!Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ!!


ΕΚΤΑΚΤΟ!!VMRO-DPMNE Naum Stoilkovsky!!ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ!!Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ!!



Σημεία και τέρατα καταγγέλλει ο επίσημος εκπρόσωπος του κόμματος VMRO-DPMNE Naum Stoilkovsky, αναφέροντας ήδη για σχέδιο βίας και νοθείας από το σοσιαλιστικό κόμμα του Ζ.Ζάεφ στις επερχόμενες εκλογές με βοήθεια ξένων ιδρυμάτων.

Στο παιχνίδι, έστω και καθυστερημένα όμως φαίνεται να εισέρχονται οι Ρώσοι που έχουν μεγάλη σχέση με το κόμμα του Γκρουέφσκι, έχοντας σκοπό να αλλάξουν την δυσμενή κατάσταση στην χώρα με την είσοδο της στο ΝΑΤΟ, μετά και την υπογραφή της συνθήκης των Πρεσπών σε Σκόπια και Αθήνα.

Ρώσοι πράκτορες σαρώνουν το κρατίδιο για νέες κινητοποιήσεις, ενώ το ρωσικό ΥΠΕΞ μιλά για «βούληση του σκοπιανού λαού», ειδικά για την επαίσχυντη συνθήκη των Πρεσπών», δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του. Εκεί ακριβώς θα παιχθεί το παιχνίδι που μπορεί να διαλύσει όμως το κρατίδιο λόγω Αλβανών.

Η μάχη θα δοθεί για τις επερχόμενες προεδρικές και βουλευτικές την άνοιξη σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του VMRO.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ζόραν Ζάεφ και το καθεστώς του με μέλη του καρτέλ της μαφίας έχουν την πρόθεση να «παίξουν» με την λαϊκή βούληση με τις ίδιες μεθόδους που εφαρμόστηκαν κατά την τελευταία εκλογική διαδικασία του δημοψηφίσματος παρωδία (συμφωνία των Πρεσπών).

Έχουμε ενδείξεις ότι θα υπάρξουν καταγγελίες για δωροδοκία ψηφοφόρων και τεράστιες παρατυπίες, με απτό παράδειγμα το τελευταίο δημοψήφισμα και την μεγάλη νοθεία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την κατάρριψη του ρεκόρ Guinness, όταν αποκαλύψαμε ότι μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας σε ορισμένα εκλογικά τμήματα ψηφοφόροι φέρονται να ψήφιζαν κάθε τέσσερα δευτερόλεπτα.

Επίσης υπάρχουν ενδείξεις ότι θεσμικά όργανα δέχονται ήδη πολιτικές πιέσεις, εκβιασμούς από μέλη του ποινικού καρτέλ του Ζάεφ.

Υπάρχει επίσης, βάση για όλες αυτού του τύπου τις αμφιβολίες για μια δίκαιη διαδικασία, ενώ υπάρχουν ουσιαστικές αποδείξεις για όλες μας τις αμφιβολίες μας.

Αυτό είναι το περιεχόμενο της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε ενώπιον της εισαγγελίας της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», ακριβώς για τη ήδη διαταραγμένη εκλογική διαδικασία στο τελευταίο δημοψήφισμα.

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν κατά 200 μελών των εκλογικών επιτροπών για παρατυπίες και για δήθεν ψηφοφορία πολιτών στα «4, 5, 9, 12, 14» δευτερόλεπτα, ανάλογα με το εκλογικό τμήμα.

Συνημμένα έχουμε προσάψει και μηνύσεις για εκλογική δωροδοκία και δωροδοκία, εν μέσω πρόσκλησης υποβολής προεκλογικής εκστρατείας για το δημοψήφισμα, και για ένα πλήθος άλλων ποινικών παραβάσεων για τα οποία δεν υπάρχει καμία φωνή που να ξυπνήσει το γραφείο του γενικού εισαγγελέα.

Δεν μπορεί και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι και τώρα στις επερχόμενες βουλευτικές και προεδρικές εκλογές στην ΠΓΔΜ προετοιμάζεται το ίδιο πράγμα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούν να διεξαχθούν δίκαιες και δημοκρατικές αξιόπιστες εκλογές. Διαφορετικά δεν μπορεί να ερμηνεύσουμε τη σιωπή από τον γενικό εισαγγελέα, ο οποίος εδώ και μήνες δεν κινείται και δεν ενεργεί ποινικές διώξεις στους υπαίτιους που έδειξε με στοιχεία το VMRO DPMNE.

Απαιτούμε και πάλι από το κράτος και τον εισαγγελέα, L. Joveski να μας πει που βρίσκεται και πως προστατεύει την εκλογική ληστεία που ετοιμάζει ο Ζ. Ζάεφ;

Υπάρχει επίσης σιωπή από το καθεστώς Ζάεφ για το δυσάρεστο περιεχόμενο των παράνομα καταγεγραμμένων συνομιλιών μεταξύ εισαγγελέων υπό την εντολή του σημερινού πρωθυπουργού.

Γιατί εξακολουθεί να υπάρχει ανοικτή ακόμα αυτή η έρευνα και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι εισαγγελείς εμπλέκονται και ποιες είναι οι συνομιλίες τους;

Ποιος έχει αυτές τις συνομιλίες;

Ποιος έχει ακούσει αυτές τις συνομιλίες, και ρωτάμε αν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικών ενεργειών των εμπλεκομένων με τις οποίες οι εισαγγελείς μπορούν να εκβιαστούν;

Ήρθε η ώρα για τον γενικό Εισαγγελέα να βγει από καβούκι του που τον έβαλε ο Ζόραν Ζάεφ και να αρχίσει να ενεργεί σύμφωνα με το όρκο που έχει δώσει.

Αν δεν το πράξει θα έχει κάνει μια ακόμα αξιόποινη πράξη, ακόμη πιο τραγική η οποία θα ρίξει βαριά σκιά στην νέα επικείμενη διπλή εκλογική διαδικασία», καταλήγει η ανακοίνωση του σκοπιανού κόμματος.

Η ουσία στο τι μέλει γενέσθαι στην ΠΓΔΜ, ευρίσκεται στην απόφαση του Πούτιν να περάσει στην επίθεση στα Βαλκάνια ως περιοχή ανάσχεσης των σχεδίων των ΗΠΑ ακόμη και την τελευταία στιγμή, μιας και στο Κρεμλίνο κατανόησαν ότι οι Αμερικανοί δεν σταματούν μέχρι να φτάσουν στην Μόσχα.

Πριν μερικές ημέρες το ρωσικό ΥΠΕΞ είχε μιλήσει «για παρέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών στα εσωτερικά της ΠΓΔΜ», τονίζοντας πως οι ΗΠΑ προσπαθούν να δικαιολογήσουν την παρέμβαση τους στην εσωτερική πολιτική της ΠΓΔΜ και την ώθηση της χώρας στο ΝΑΤΟ, ισχυριζόμενες ότι υπήρχαν απόπειρες εκ μέρους της Μόσχας να σταματήσουν την ένταξη της χώρας στην βορειοατλαντική Συμμαχία.

Παράλληλα, το ρωσικό ΥΠΕΞ τόνισε πως «θα θέλαμε να επαναφέρουμε τον Αμερικανό αξιωματούχο στο πεδίο της πραγματικότητας. Πρώτον, την σαφή βούληση των «μακεδόνων» πολιτών ανέδειξε η αποτυχημένη έκβαση του δημοψηφίσματος στην βαλκανική δημοκρατία στις 30 Σεπτεμβρίου, τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν ότι η πλειοψηφία των πολιτών απέρριψε την επιβαλλόμενη από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους ένταξη των Σκοπίων στις ευρωατλαντικές δομές με αντάλλαγμα την αλλαγή της κρατικής ονομασίας και την απάρνηση των εθνικών τους συμφερόντων».

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει, ότι ο πρέσβης των ΗΠΑ ήταν παρών στο κτήριο της Συνέλευσης της ΠΓΔΜ «για να διασφαλιστούν τα αναγκαία αποτελέσματα» ότι «χρησιμοποιήθηκαν βρώμικοι χειρισμοί, εξαγορά και εκβιασμοί βουλευτών», που έγιναν γνωστά στην κοινή γνώμη.

Τώρα, νεώτερες πληροφορίες φέρουν το θέμα να συζητήθηκε εν μέρει και με τον Σέρβο πρόεδρο για να ξέρει και αυτός τι αναμένεται στην περιοχή.

Όλα όμως φέρονται να ξεκίνησαν μετά την αναχώρηση του Ρώσου προέδρου από το Βελιγράδι, ενώ σύμφωνα με άρθρο μας ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Σερβία, William Montgomery, εκτιμά ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα στο Κοσσυφοπέδιο και στην περιοχή γύρω από αυτό κινούνται σε μια πολύ επικίνδυνη κατεύθυνση.

Όλα προμηνύουν λοιπόν πιθανή σύγκρουση στην περιοχή των Βαλκανίων με τεράστιες συνέπειες για όλους.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...