Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΡΑΔΟΞΟ...!!ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ το site «The Deathlist» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ celebrities ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ 100%...!!ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ...!![ΟΛΟΙ ΣΕ 4 ΒΙΝΤΕΟ]ΕΝΑ 5ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ 2019....!!

ΠΑΡΑΔΟΞΟ...!!ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ το site «The Deathlist» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ celebrities ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ  ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ

100%...!!ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ...!![ΟΛΟΙ ΣΕ 4 ΒΙΝΤΕΟ]ΕΝΑ 5ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ 2019....!!




Το 1986 μια παρέα μεθυσμένων φοιτητών του Πανεπιστημίου του Γουόργουικ, αποφάσισε να φτιάξει μια λίστα με 31 διάσημους που πίστευαν πως θα πεθάνουν την επόμενη χρονιά. Από τότε το ίδιο έκαναν κάθε χρόνο και το 1994 η λίστα μεγάλωσε στους 50!

Η λίστα τους όμως έχει κάποιες προϋποθέσεις.

Η διασημότητα θα πρέπει να είναι τόσο γνωστή, που ο θάνατός της να απασχολήσει τα βρετανικά media, να μην έχει γίνει γνωστό πως δεν της έχει απομείνει πολύς χρόνος ζωής και τέλος, να μη χρησιμοποιούνται πάνω από 25 ονόματα από τη λίστα της προηγούμενης χρονιάς.

Έτσι δημιουργήθηκε το site «The Deathlist» και κάθε χρόνο ανακοινώνουν τα ονόματα των celebrities εκεί.

Πριν 2 χρόνια έκαναν… ρεκόρ προβλέποντας 17 θανάτους, ενώ το 2018 «πέτυχαν» 12 στους 50.
Loading...