Ticker

10/recent/ticker-posts

ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΟΜΒΑ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΣΤΟ GAZZETTA!!«ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ»!!«ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ»!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!


ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΟΜΒΑ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΣΤΟ GAZZETTA!!«ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ»!!«ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ»!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!


Ο Πρίγιοβιτς στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της καριέρας του: «Ελπίζω να μην έκλεισε η πόρτα του ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης ξέρει τι νιώθω για εκείνον»



«Ζήτησα να μιλήσω με τον Σαββίδη, αλλά είχα μόνο δύο μέρες για να αποφασίσω». Οι σκέψεις και οι αποκαλύψεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Οι 48 ώρες που άλλαξαν την ζωή του και η συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη που δεν έγινε ποτέ!



Αυτός που έχει τη συνήθεια να ταξιδεύει, ξέρει να φτάνει πάντα τη στιγμή που πρέπει να φύγει.



Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε ποδαρικό στο 2019 έχοντας κληθεί να πάρει μια απόφασης ζωής! Οι Σαουδάραβες της Αλ Ιτιχάντ του έδωσαν διορία 48 ωρών προκειμένου να απαντήσει στην ηγεμονική πρόταση που του κατέθεσαν. Ο ακριβοθώρητος πρόεδρος Λοάι Νάζερ πίεζε, ο Σλάβεν Μπίλιτς τον ρωτούσε τι θα πράξει, ενώ ο Σέρβος στράικερ ζητούσε ακρόαση από τον Ιβάν Σαββίδη.




Του προσφέρθηκε συμβόλαιο-μαμούθ για 4,5 χρόνια με συνολικές αποδοχές 23,85 εκατ. Ευρώ (5,3 εκατ. ευρώ ετησίως), αλλά και έξτρα πριμ 25.000 ευρώ για κάθε γκολ και 50.000 ευρώ για κάθε νίκη! Αστρονομικά ποσά στα οποία καταρρίπτεται κάθε λογική και συναισθηματισμός.



Ο «Πρίγιο» έζησε δύο υπέροχα χρόνια στην Τούμπα. Αγωνίστηκε σε 86 ματς, σημείωσε 55 γκολ, ενώ κατέκτησε 2 διαδοχικά Κύπελλα. Έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του ΠΑΟΚ και λατρεύτηκε ως ήρωας. Αφίχθη με χιόνια τον Ιανουάριο του 2017 και δύο χρόνια αργότερα η αποχώρηση του από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Τζέντα συνοδεύθηκε και πάλι από ακραία καιρικά φαινόμενα.



Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του έπειτα από 34 χρόνια, ενώ η ποδοσφαιρική μοίρα έφερα τον «Πριγιογκόλ» 2.622 χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη.



Ο μέχρι πρότινος φορ του «Δικεφάλου του Βορρά» λίγες ώρες μετά το ντεμπούτο του με την Αλ Ιτιχάντ (είχε δύο δοκάρια σε 45 λεπτά συμμετοχής) και πριν κατακαθίσει ο κουρνιαχτός της μεγάλης εξόφου, εξιστόρησε  ολόκληρο το χρονικό της μεταγραφής, μοιράστηκε σκέψεις και προβληματισμούς, ενώ τόνισε πως ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη προτού πάρει την οριστική του απόφαση κάτι τελικά που δεν κατέστη εφικτό.



Ο Πρίγιοβιτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε την βεβαιότητα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ζητώντας αστειευόμενος το μετάλλιο που δικαιούται, παραδέχθηκε πως του λείπουν ήδη πολλά πράγματα από την Θεσσαλονίκη, ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που δεχόταν κατά καιρούς κυρίως από την Κίνα.



Ο Σέρβος διεθνής δεν παρέλειψε να καταθέσει τις πρώτες εντυπώσεις του από την Σαουδική Αραβία, αλλά και τον τρόπο που τον προσέγγισε ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ.



«ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΠΑΟΚ, ΜΟΝΟ ΤΟ 15% ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ»



Η προσφορά της Ιτιχάντ παρέπεμπε στην ιστορική ατάκα του Μάρλον Μπράντο στον κινηματογραφική επιτυχία ο «Νονός». «Ι ‘m gonna make an offer you can’t refuse». Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς όπως ισχυρίζεται, επεδίωξε μια τελευταία επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη προτού πάρει την οριστική του απόφαση. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ενώ αφήνει αιχμές για το 15% που δικαιούταν το οποίο εν τέλει χάρισε στον σύλλογο!



«Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ σκληρές. Δεν δέχθηκα καμία νέα πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Ζήτησα να μιλήσω με τον πρόεδρο είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω Skype, είτε με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά το μόνο που μου είπαν, ήταν να περιμένω μέχρι ο πρόεδρος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.



Είχα δύο μέρες να αποφασίσω τι θα κάνω. Ήταν μια πολύ, πολύ, πολύ δύσκολη απόφαση. Οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες γιατί το μόνο που ενδιέφερε κάποιους στην ομάδα ήταν να μην πληρωθώ. Να μην πάρω το 15% της μεταπώλησης. Στο τέλος της ημέρας, έφυγα με καλή τη πίστει και ελπίζω να συνέβαλα στο να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βγει ενισχυμένος στα επόμενα χρόνια».



«ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ»



Ο «Πρίγιο» αναφέθηκε με θερμά λόγια στον Ιβάν Σαββίδη χαρακτηρίζοντας τον «θησαυρό», ωστόσο εξέφρασε την άγνοια του για το αν υπάρχει κρίση στις σχέσεις του με τον «ισχυρό άνδρα» του ΠΑΟΚ.



«Είναι κάτι που θα μπορούσε να απαντήσει ο ίδιος. Δεν έχουμε μιλήσει το τελευταίο διάστημα, άλλα έχουμε εξαιρετική σχέση και τον σέβομαι πολύ. Νομίζω πως το ξέρει. Δεν ξέρω πως αισθάνεται. Ο χρόνος θα δείξει. Εάν συναντηθούμε κάποια στιγμή θα φανεί εάν είναι θυμωμένος μαζί μου.



Δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο, όπως και κανείς άλλος για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω πως εκτιμά όσα έχω κάνει για εκείνον, όπως και εγώ εκτιμώ όσα έκανε για μένα. Έκανε πολλά πράγματα για μένα τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν τον έβλεπα ως έναν απλό πρόεδρο, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Εύχομαι τα καλύτερα σε εκείνον και την οικογένεια του, όλη την τύχη του κόσμου και πάνω από όλα υγεία.



Η παρουσία του αποτελεί ευλογία για την για την Βόρεια Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι θαυμάσιο. Αυτή είναι η γνώμη μου ανεξάρτητα εάν είναι θυμωμένος μαζί μου ή όχι, ή εάν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ. Είναι ένας πραγματικός θησαυρός, κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο για όλη την περιοχή. Νομίζω πως τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα πιο σημαντικός ο ρόλος του».



ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ



Ο πρώτος σκόρερ της σεζόν 2017/18  έκανε λόγο για… κλοπή του περυσινού πρωταθλήματος ενώ τόνισε πως περιμένει το μετάλλιο του φετινού πρωταθλήματος!



«Κατέκτησα δύο Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα ξέρεις τι συνέβη στην περασμένη σεζόν. Δεν ήταν στο χέρι των παικτών, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι πως μας έκλεψαν τον τίτλο και αισθανόμαστε πικρία γι’ αυτό. Στο τέλος το τρόπαιο κατέληξε στην ΑΕΚ.



Κατακτήσαμε το Κύπελλο δύο σερί χρονιές κάτι που είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ, ενώ στην τρέχουσα σεζόν είμαστε 8 βαθμούς μπροστά. Δεν θεωρώ πως άφησα ημιτελείς δουλειές. Θεωρώ πως η ομάδα στο τέλος της σεζόν θα κατακτήσει τον τίτλο.



Εάν τα καταφέρουν τελικά θα περιμένω και το δικό μου μετάλλιο, γιατί και εγώ θα έχω ένα συνεισφορά στην επιτυχία. Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να έχω υπομονή και πίστη στην ομάδα. Φυσικά και πιστεύω πολύ στην πρώην ομάδα μου και είμαι βέβαιος πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,,,



Η Αλ Ιτιχάντ αποτελεί τον 12ο ποδοσφαιρικό σταθμό του Πρίγιοβιτς. Όπως σημειώνει ο 28χρονος φορ ποτέ δεν επέστρεψε σε καμία ομάδα. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν αποκλείεται να αποτελέσει φωτεινή εξαίρεση.



«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για επιστροφή στον ΠΑΟΚ. Σε όσες ομάδες αγωνίστηκα ποτέ δεν γύρισα πίσω έτσι είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να αναφερθώ σε αυτό. Αν ωστόσο επέλεγα μια ομάδα για να επιστρέψω αυτή ασφαλώς θα ήταν ο ΠΑΟΚ.



Είναι ο σύλλογος που καταλαμβάνει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ελπίζω να μην έχει κλείσει η πόρτα της ομάδας για εμένα στο μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις. Τώρα βρίσκομαι εδώ στη Σαουδική Αραβία και περιμένω να μείνω για πολύ καιρό».



ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΙΤΙΧΑΝΤ



Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο αποτελεί ασφαλώς το μεγαλύτερο κίνητρο για να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία. Αρκούν όμως τα χρήματα για να φέρουν την ποδοσφαιρική ευτυχία; Πως θα μπορούσε να μείνει στον ΠΑΟΚ;



«Υποθετικά υπήρχε η επιλογή να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα είναι να μην μιλάμε με το αν και τι θα μπορούσε να γίνει ή να μη γίνει. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση και αυτό έπραξα. Ίσως είναι μια καλή, ίσως να είναι και κακή απόφαση. Ο χρόνος θα δείξει, ποτέ δεν ξέρεις.



Υπήρχαν και άλλες προτάσεις οι οποίες έγιναν σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους κατά την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ. Δέχθηκα προτάσεις μόλις ένα εξάμηνο μετά το ξεκίνημα μου με τον ΠΑΟΚ.



Πολλές προτάσεις για τις οποίες δεν μπήκα καν στον κόπο να τις επεξεργαστώ. Από μεγάλες ομάδες, από καλούς συλλόγους. Στο τέλος το συνολικό πακέτο ήταν πολύ καλό για μένα στο να έρθω εδώ και αποφάσισα να έρθω στην Αλ Ιτιχάντ. Πιστεύω θα καταφέρω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα και έχω μεγάλο κίνητρο γι’ αυτό».



ΤΟ… CREDIT ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ



Η καριέρα του είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της στη Λέγκια. Στον ΠΑΟΚ έκανε limit up και ο δεινός γκολτζής δεν θα μπορούσε να μην αποδώσει τα εύσημα σε όσους εμπλέκονται με τον οργανισμό ΠΑΟΚ στα δύο χρόνια που πέρασε στη Θεσσαλονίκη.



«Έκανα κάποιες μεταγραφές στην καριέρα μου. Ασφαλώς η κορυφαία μετακίνηση μου ήταν στον ΠΑΟΚ. ‘Ηταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Έχτισα για δύο χρόνια κάτι θαυμάσιο, κάτι φανταστικό, με υπέροχους ανθρώπους γύρω μου.



Αναφέρομαι σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, προσωπικό, τον πρόεδρο και την οικογένεια του, τους οπαδούς, στα πάντα! Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος σύλλογος, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και όπου και αν πήγα πάντα υπήρχαν άνθρωποι που μας περίμεναν δίνοντας πολύ αγάπη. Ήταν δύσκολη απόφαση να φύγω από εκεί. Πέρασα δύο ωραία χρόνια».







ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…



Δύσκολα θα βρεις ξένο ποδοσφαιριστή που θα εγκαταλείψει την Ελλάδα και θα είναι χαρούμενος. Στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήδη λείπει το άρωμα Ελλάδας…



«Τι θα μου λείψει; Πολλοί φίλοι, πολλά ωραία μέρη, φανταστικός καιρός όλη τον χρόνο, όλο το πακέτο. Η Ελλάδα είναι φανταστική χώρα να ζεις, ειδικά εάν είσαι καλυμμένος οικονομικά είναι ένα θαυμάσιο μέρος να ζεις. Βασικά στην Ελλάδα και ειδικά στην Θεσσαλονίκη».



Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



Το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ δικαιολογημένα αποτελεί ψύχωση. Ο «σεσημασμένος» Σέρβος σκόρερ θεωρεί πως δεν αποκλείεται ακόμη και από τον Φεβρουάριο να έχει κριθεί ο τίτλος!



«Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν έχω καμιά αμφιβολία γι’ αυτό. Η ομάδα έχει ποιότητα, έναν έμπειρο προπονητή, ισχυρό ιδιοκτήτη, πολλούς οπαδούς. Νομίζω πως στην Τούμπα κανείς δεν θα καταφέρει να αποσπάσει βαθμούς.



Τα πάντα εξαρτώνται από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση. Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε και νομίζω πως θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.



Είναι ασφαλώς δύσκολο να κερδίσουν και τα 15 παιχνίδια που υπολείπονται, αλλά πιστεύω πως τα εντός έδρας ντέρμπι θα καταλήξουν σε εμάς. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας κρίσιμος και καθοριστικός μήνας για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μέσα στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο μπορεί να τελειώσει την δουλειά. H ομάδα εάν τα πάει καλά μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο από τον Φεβρουάριο».







«ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ»



Ο Πρίγιοβιτς εξηγεί γιατί η ζυγαριά έγειρε υπέρ της Αλ Ιτιχάντ μολονότι είχε δεχθεί προτάσεις με ανάλογους οικονομικούς όρους και από την Κίνα.



«Υπήρχαν προτάσεις από την Κίνα. Το περασμένο καλοκαίρι και τον χειμώνα έγινε το ίδιο, ενώ σε περίπτωση που δεν πήγαινα στη Σαουδική Αραβία υπήρχε άλλη μια ομάδα από την Κίνα που προετοίμαζε μα πρόταση για την απόκτηση μου. Πάνω κάτω ήταν παρόμοιοι οι όροι.



Προτίμησα να πάω στη Σαουδική Αραβία γιατί το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό σε σχέση με τον κινέζικο. Σκεφτείτε πως μπορούν να αγωνίζονται οχτώ ξένοι παίκτες, ενώ και οικονομικά είναι πολύ ισχυρό. Τα γήπεδα είναι καλά, το ίδιο και οι αγωνιστικοί χώροι.



Η Ιτιχάντ έχει μεγάλο πυρήνα οπαδών, κάτι που αποτέλεσε έξτρα κίνητρο για μένα. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά πως μου αρέσει να αγωνίζομαι σε ομάδες με μεγάλη βάση οπαδών. Για παράδειγμα η Τζουργκάρντεν στη Στοκχόλμη έχει πολλούς οπαδούς αλλά και μεγάλο γήπεδο, η Λέγκια που επίσης έχει αναρίθμητους οπαδούς, μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά και τεράστια πίεση, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ με πολλούς οπαδούς και ένα γήπεδο που μοιάζει με κόλαση για κάθε αντίπαλο, αλλά και φιλοδοξίες. Μου αρέσει να παίζω σε γεμάτα γήπεδα και ελπίζω πως θα ωθήσουμε εδώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.



Μιλάμε για ένα στάδιο με χωρητικότητα 62.000 θέσεων. Θέλω να πιστεύω πως θα καταφέρουμε να μεταφέρουμε αυτή την πίεση στον κόσμο για να το γεμίζει σε κάθε αγώνα. Ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που ήρθα στην Αλ Ιτιχάντ και την Σαουδική Αραβία».



ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΛ ΙΤΙΧΑΝΤ



Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, Λοάι Νάζερ ζει και αναπνέει για την ομάδα του σκορπώντας πακτωλό χρημάτων προκειμένου να απεγλωβιστεί από την διακεκαυμένη ζώνη της βαθμολογίας. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ συνομιλώντας μαζί του κατάλαβε εξ αρχής ποιος θα είναι ο ρόλος του στον σύλλογο.



«Με τον πρόεδρο της Αλ Ιτιχάντ συναντηθήκαμε για πρώτη φορά εδώ στην Τζέντα. Γευματίσαμε μαζί αλλά και με τον προπονητή της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς. Μου μίλησε για τον σύλλογο και μου ανέλυσε τις ιδέες του.



Μου εξήγησε τι θέλει από την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια και έδειξε ενθουσιασμένος αφού έχει μεγάλες προσδοκίες. Όλα αυτά μου δίνουν κίνητρο και είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα περιπέτεια.



Μου είπε πως η ομάδα έχει τεράστια βάση οπαδών κάτι που είχα ήδη διαπιστώσει από μόνος μου, από την στιγμή που έφτασα στο αεροδρόμιο. Μου είπε να συνεχίσω να κάνω ότι έκανα τα τελευταία χρόνια.



Γνωρίζω την δουλειά μου, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά. Θεωρώ πως ξεκινήσαμε καλά την χρονιά έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο πρωτάθλημα αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν».



ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ



Ο πανύψηλος στράικερ έκανε το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στην Αλ Γουάσμ, περιγράφοντας στο gazzetta.gr τις εντυπώσεις του.



«Οι πρώτες εντυπώσεις στη Σαουδική Αραβία είναι πολύ θετικές. Δώσαμε ένα ματς Κυπέλλου, έτσι ήταν πολύ δύσκολο να έχω εικόνα για την χώρα. Πήγαμε σε μια μικρή πόλη που βρίσκεται τρεις ώρες έξω από το Ριάντ στην ουσία κοντά στην έρημο. Αντιμετωπίσαμε μια μικρή ομάδα που μετέχει στην Β΄ κατηγορία του πρωταθλήματος.



Το γήπεδο ήταν εντάξει, ο αγωνιστικός χώρος ικανοποιητικός. Η εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι πως η Ιτιχάντ έχει μεγάλη βάση οπαδών. Μάλιστα τα 3/4 των κερκίδων καταλαμβάνονταν από οπαδούς της Ιτιχάντ. Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα το οποίο συνοδεύθηκε από νίκη.



Έχασα αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρω, ενώ ήμουν άτυχος αφού σε δύο περιπτώσεις η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Όλα ήταν θετικά. Οι προσδοκίες που υπάρχουν είναι μεγάλες για όλους. Πιστεύουν σε αυτή την ομάδα και νομίζω πως τα πάντα κινούνται στη σωστή κατεύθυνση».



ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ;



Το γκολ αποτελεί το… οξυγόνο του «Πρίγιο» που πληρώνεται αδρά για να σκοράρει….



«Δεν σκέφτομαι τον αριθμό των τερμάτων που θα πετύχω. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ. Θέλω να συνεχίσω από το σημείο που βρισκόμουν και έχω μεγάλο κίνητρο. Ασφαλώς η ομάδα χρειάζεται λίγο χρόνο για να επικεντρωθεί στους στόχους της, να έρθουν όλα πιο κοντά και οι παίκτες να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.



Θεωρώ πάντως πως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας έχουν αποδείξει πως μπορούν να προσαρμοστούν άμεσα. Περιμένω πως γρήγορα να αποδίδουμε σωστά στον αγωνιστικό χώρο και πως θα σκοράρω περισσότερα γκολ σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και θα δούμε στο τέλος πόσο γκολ μπορώ να πετύχω».



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...