Ticker

10/recent/ticker-posts

Το Πεντάγωνο Καλεί τον Τραμπ να αποφασίσει για τους ρομπότ-δολοφόνους με τεχνητή νοημοσύνη...!!«Τα ρομπότ-δολοφόνοι περιμένουν την ετυμηγορία του Τραμπ»...!!

Το Πεντάγωνο Καλεί τον Τραμπ να αποφασίσει για τους ρομπότ-δολοφόνους με τεχνητή νοημοσύνη...!!«Τα ρομπότ-δολοφόνοι περιμένουν την ετυμηγορία του Τραμπ»...!!

 


Όπως αναφέρει το περιοδικό Politico,
ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις γύρω από την χρήση όπλων με τεχνητή νοημοσύνη!
Το Πεντάγωνο, σχολιάζει η huffingtonpost, έχει αρχίσει ήδη να δοκιμάζει όπλα που θα μπορούν να εντοπίζουν και να πυροβολούν στόχους. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που φοβούνται ότι αυτή η αλλαγή θα άλλαζε σε μεγάλο βαθμό, όχι μόνο το οπλοστάσιο, αλλά και την ίδια την δομή των πολέμων!
«Στρατιές οπλισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών που έχουν προγραμματιστεί να “πυροβολούν και να ξεχνούν”. Πλήρως αυτοματοποιημένες αντιπυραυλικές ασπίδες. Ρομπότ δολοφόνοι που έχουν σχεδιαστεί να εντοπίζουν και να εξολοθρεύουν τους ύποπτους τρομοκράτες στον διάβα τους», γράφει το Politico σε άρθρο του με τίτλο «Τα ρομπότ-δολοφόνοι περιμένουν την ετυμηγορία του Τραμπ».
Με το δημοσίευμά του, το περιοδικό θέλει να περιγράψει το ζοφερό μέλλον που μας περιμένει εάν επιτραπεί η χρήση και η ανάπτυξη τέτοιων όπλων.
«Πλησιάζει η στιγμή που θα δούμε πως θα είναι οι πόλεμοι τον 21ο αιώνα», εξηγεί ο Αύγουστος Κόουλ, ειδικός σε θέματα ασφαλείας και μέλος της δεξαμενής σκέψης «Atlantic Council».
«(Τα ρομπότ-δολοφόνοι) δεν θα αποτελούν ένα ακόμα όπλο στο οπλοστάσιό μας, αλλά θα αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής πολέμων», έγραψαν σε επιστολή τους εννέα Δημοκρατικοί σε επιστολή τους στον Τζον Κέρι και τον Ας Κάρτερ. ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...