Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ..Αεροπλάνο γεμάτο Ελληνες απογειώθηκε από την Κολωνία και ξεκίνησε το ταξίδι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο Μακεδονία χτυπήθηκε από κεραυνό!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ..Αεροπλάνο γεμάτο Ελληνες απογειώθηκε από την Κολωνία και ξεκίνησε το ταξίδι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο Μακεδονία χτυπήθηκε από κεραυνό!!
 
 
 
Το αεροπλάνο απογειώθηκε από την Κολωνία και ξεκίνησε το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη. Κεραυνός το χτύπησε στον αέρα με τους επιβάτες να ζουν στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουν. Ο πιλότος άλλαξε πορεία και ενημέρωσε τους επιβάτες για την απόφασή του. Όλοι όσοι βρίσκονταν στην πτήση είναι καλά στην υγεία τους.
Στιγμές αγωνίας για τους επιβάτες πρωινής πτήσης από την Κολωνία για τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αεροπλάνο της Eurowings που είχε προορισμό το αεροδρόμιο “Μακεδονία” χτυπήθηκε από κεραυνό και αναγκάστηκε να αλλάξει προορισμό για λόγους ασφαλείας.
Όπως επιβεβαίωσε η Fraport “όντως υπήρχε προγραμματισμένη άφιξη το πρωί στο αεροδρόμιο Μακεδονία, η οποία τελικά δεν έγινε. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε άλλο αεροδρόμιο, χωρίς όμως εμείς να έχουμε ενημερωθεί για τα αίτια”.
Το αεροπλάνο της Eurowings επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στις 10.10 το πρωί. Οι συγγενείς των επιβατών, ζητούσαν να μάθουν πληροφορίες, οι οποίες τους δόθηκαν λίγη ώρα αργότερα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πιλότος προσγείωσε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς.
Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μέχρι και αυτήν την ώρα. Όπως δήλωσε ο Pr manager της Fraport Greece Γιάννης Παπάζογλου, δεν υπάρχουν ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή τροποποιήσεις στις πτήσεις. Όπως είπε οκ. Παπάζογλου στους τροχοδρόμους γίνεται προληπτικά αποχιονισμός.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...