Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!Ελενα Κουντουρά:Αν συμβεί κάτι σε εμένα ή τα παιδιά μου θα φταίει ο Αδωνις Γεωργιάδης!!Σφοδρή επίθεση εμμέσως κατά του Πάνου Καμμένου και ευθέως κατά του Αδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ!!

ΕΣΚΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!Ελενα Κουντουρά:Αν συμβεί κάτι σε εμένα ή τα παιδιά μου θα φταίει ο Αδωνις Γεωργιάδης!!Σφοδρή επίθεση εμμέσως κατά του Πάνου Καμμένου και ευθέως κατά του Αδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ!!



Ελενα Κουντουρά /Φωτογραφία: Intime News
Ελενα Κουντουρά /Φωτογραφία: Intime News
Σφοδρή επίθεση εμμέσως κατά του Πάνου Καμμένου και ευθέως κατά του Αδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην ομιλία της για τη συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς τον ηθικό αυτουργό για τις επιθέσεις και τη στοχοποίηση που δέχεται
 
«Έχουν ειπωθεί αισχρά ψεύδη εναντίον μου. Έχω υποστεί άθλιες επιθέσεις για την οικογένεια μου και τον νεκρό πατέρα μου. Με έχει στοχοποιήσει ο Αδωνις Γεωργιαδης.
Με τις επιθέσεις που κάνει εναντίον μου σε ομιλίες του προσφέρει κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία να με εκφοβίζουν. Αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα ή την οικογένειά μου ευθύνη δεν θα έχουν μόνο οι φυσικοί αυτουργοί θα έχουν ευθύνη και οι ηθικοί αυτουργοί», είπε η κυρία Κουντουρά, παραλείποντας να σημειώσει ότι ο Πάνος Καμμένος είναι εκείνος που την στοχοποίησε λέγοντας ότι ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της χούντας!
Η κυρία Κουντουρά ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει καθαρά τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι είναι πατριωτικά ορθή και εθνικά ωφέλιμη.
«Η πατριωτική στάση είναι η θετική ψήφος στη συμφωνία. Για μένα όλες οι αμφιβολίες εξέλιπαν όταν υπήρξαν διευκρινίσεις επί των σημείων της συμφωνίας. Είχα εκφρασει την άποψη ότι θα ψηφίσω κατά συνείδηση και θετικά στο υπουργικό συμβούλιο του περασμένου Οκτωβρίου . Το είχα πει και στην κοινοβουλευτική μου ομάδα ότι έχω το δικαίωμα της ψήφου κατά συνείδηση. Δεν εκχωρώ σε κανέναν το δικαίωμα να ψηφίζω κατά συνείδηση».
Η κυρία Κουντουρά έστειλε μήνυμα στον Πάνο Καμμένο που ζητά τον «αποκεφαλισμό» της από το υπουργείο τουρισμού λέγοντας ότι είναι σημαντικό να παραμείνει στο τιμόνι του υπουργείου πολιτισμού διότι η φετινή χρονιά θα είναι μια πολύ σημαντική και κρίσιμη χρόνια για τον τουρισμό.
«Δεν θα μπορούσα ποτέ επιτρέψω να ανακοπεί βίαια  η πορεία αυτής της κυβέρνησης  και να μην ολοκληρωθούν οι μεγάλες θεσμικές παρεμβάσεις που έχουν εξαγγελθεί από πρωθυπουργό και έχουν ήδη δρομολογηθεί. Δεν φεύγω από την κυβέρνηση θα συνεχίσω να εργάζομαι για την ανοδική πορεία του τουρισμού».
 
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...