Ticker

10/recent/ticker-posts

Κοινωνικό μέρισμα:Νέα ευκαιρία για όσους δεν το πήραν ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ– Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις στην ΗΔΙΚΑ


Κοινωνικό μέρισμα:Νέα ευκαιρία για όσους δεν το πήραν ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ– Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις στην ΗΔΙΚΑ
 



 
Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ, Α. Τάγαρης για το κοινωνικό μέρισμα, την επιδότηση ενοικίου αλλά και το στεγαστικό δάνειο.

Οπως ο ίδιος ανέφερε, υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες τις επόμενες ημέρες να ανοίξει ξανά η εφαρμογή για όσους δήλωσαν λογαριασμό ΙΒΑΝ και τελικά δεν πήραν τα χρήματα.

Σκοπός είναι να εξυπηρετηθούν 24.000 πολίτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να διορθώσουν τον λογαριασμό, προκειμένου να τους καταβληθούν τα χρήματα.

Παράλληλα τόνισε ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η υπουργική απόφαση για την επιδότηση ενοικίου και στεγαστικού δανείου.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...