Ticker

10/recent/ticker-posts

Κηρύχθηκε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!Ανέλαβαν δράση οι Έλληνες Πατριώτες!![ΈΓΓΡΑΦΟ]

Κηρύχθηκε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!Ανέλαβαν δράση οι Έλληνες Πατριώτες!![ΈΓΓΡΑΦΟ]



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. Ο αγώνας για την Μακεδονία,τώρα ξεκινάει,όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται!
Ανέλαβαν δράση οι Έλληνες Πατριώτες και κήρυξαν δημοψήφισμα,έτσι κι αλλιώς,δημοψήφισμα να κηρύξουν οι προδότες που παραδίδουν την Μακεδονία με την Συμφωνία των Πρεσπών αποκλείεται!
Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί αυτό το έγγραφο που μπορεί ο καθένας να το εκτυπώσει,να το υπογράψει συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και να το στείλει σε κάθε ενδιαφερόμενο,στον ΠτΔ ,στον Πρόεδρο της Βουλής,σε υπουργούς και βουλευτές.
Δείτε το,εκτυπώστε το,συμπληρώστε το και στείλτε το για να πάρουν το μήνυμα.Κοινοποιήστε το παντού για να το υπογράψουν όλοι οι Έλληνες! 
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...