Ticker

10/recent/ticker-posts

ΟΧΙ!!ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΙ!!ΟΤΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ!!Γελάστε και εσείς αδέρφια, γιατί το μόνο που κατάφεραν, είναι να φέρουν το λαό απέναντί τους για να τους «πάρει με τις πέτρες» και να φέρουν πιο κοντά τις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!


ΟΧΙ!!ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΙ!!ΟΤΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ!!Γελάστε και εσείς αδέρφια, γιατί το μόνο που κατάφεραν, είναι να φέρουν το λαό απέναντί τους για να τους «πάρει με τις πέτρες» και να φέρουν πιο κοντά τις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!


ΟΤΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΣΟ «ΑΛΗΘΙΝΑ» ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
Να σας πω καταρχήν για να ησυχάσετε, πως ο Θεός μας μέσω των αγίων προφητών Του, δεν μας έχει μιλήσει για κανένα διαμελισμό της Ελλάδος.
Αυτά είναι σχέδια των αντίχριστων Σιωνιστών, που αγωνίζονται ματαίως να αλλάξουν τις προφητείες του Θεού, αφού σύμφωνα με τις προφητείες αυτοί ΧΑΝΟΥΝ, ενώ η Ορθόδοξη Ελλάδα μεγαλώνει και μεγαλουργεί.

Μήπως νομίζετε πως οι Χριστιανομάχοι Σιωνιστές που ακόμα ελέγχουν τα πάντα, από τον ΟΗΕ μέχρι την Βουλή των Ελλήνων, προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τις προφητείες του Θεού;;;;

Είναι ποτέ δυνατόν να «αγωνίζονται» για να ΧΑΣΟΥΝ;;
Τα αντίθετα προσπαθούν να κάνουν. Γι’ αυτό σας είπα πως ο Θεός βλέπει τα σχέδιά τους και «ΓΕΛΑΕΙ».

Στην προσπάθειά τους λοιπόν να «μικρύνουν» την Ελλάδα για να αλλάξουν τις προφητείες, επιστράτευσαν κάθε αντισυνταγματικό και παράνομο τρόπο, και μαζεύτηκαν, για να «κυρώσουν» και καλά, μία ΑΚΥΡΗ, δηλαδή
νομικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ «συμφωνία».

Βγήκαν μετά όλοι οι διεθνής δούλοι των Σιωνιστών, από τον ΟΗΕ την Ε.Ε. και από όλο τον κόσμο,
να «ζητωγραυγάζουν» για την υποτιθέμενη «κύρωση» του ΑΚΥΡΟΥ,
προσπαθώντας να δημιουργήσουν «εντυπώσεις»..!!

Και βγαίνουν και στην Ελλάδα όλοι οι απανταχού συνεργάτες των Σιωνιστών,
από την μία να υποκρίνονται τους «πατριώτες» και από την άλλη .... να «κλαίνε την μοίρα τους» εντός και εκτός διαδικτύου, και να ... βάζουν «πρόωρη ταφόπλακα» στην Μακεδονία,
υποστηρίζοντας στην πραγματικότητα την ΠΑΡΑΝΟΜΗ «κύρωση» της ΑΚΥΡΗΣ «συμφωνίας» των Σιωνιστών της Βουλής.

Όσοι υποστηρίζουν αυτήν την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ «κύρωση» είναι προδότες και προσπαθούν να σας δημιουργήσουν ηττοπάθεια και απελπισία.
Δουλεύουν και αυτοί στο “marketing” των αρνητικών εντυπώσεων. Να τους βάζετε στο περιθώριο και να μην σας επηρεάζουν.

Ότι βλέπετε να συμβαίνει στην Ελλάδα μας και να συμβαίνει με παράνομες, αντισυνταγματικές και άκυρες διαδικασίες,
να ξέρετε πως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ, που προσπαθούν με το “marketing” και το “promotion” να τα παρουσιάσουν στον λαό σαν ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και το κάνουν με την ελπίδα να το ΠΙΣΤΕΨΕΙ ο λαός.
Γιατί αν το πιστέψει ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ μία κατάσταση.

Κάποτε τα βλέπαμε αυτά να συμβαίνουν σε έργα που τα ονόμαζαν «επιστημονικής φαντασίας». Είχαν τίτλους
όπως: «Εικονική πραγματικότητα»
και «ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ».

Αυτό επιχειρούν να πετύχουν με την παράνομη «κύρωση» της αντισυνταγματικής και ΑΚΥΡΗΣ «συμφωνίας».
Προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες να αποδεχθούν τα ΨΕΜΑΤΑ ως ΑΛΗΘΕΙΑ, με την χρήση της σημερινής οπτικοακουστικής τεχνολογίας, που έχει φθάσει σε απίστευτα επίπεδα προπαγάνδας και «πλύσης» εγκεφάλου.

Να γνωρίζετε αγαπητοί μου Ορθόδοξοι πατριώτες, πως αν με αυτά που κάνουν, δημιουργούσαν οποιοδήποτε σοβαρό θέμα στην Ελλάδα και στην Μακεδονία μας, θα τους εμπόδιζε ο Θεός και η Παναγία μας και δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Και αφού δεν μπορούν με κανένα νόμιμο τρόπο να κάνουν κακό στην Ελλάδα, προσπαθούν με τρόπους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, που απαιτούν όμως την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗ.

Και για να πάρουν την ΑΠΟΔΟΧΗ μας,
προσπαθούν να μας πείσουν πως τα ΨΕΜΑΤΑ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.

Κατά το Σύνταγμα λοιπόν της Ελλάδος, όπως και κατά τους Διεθνής νόμους, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ στην υποτιθέμενη «κύρωση» αυτής της ΑΚΥΡΗΣ συμφωνίας.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΨΕΜΑ και τίποτα άλλο.

Και δεν θα αλλάξει και τίποτα όταν θα δείτε να το υπογράφει και ο Γάλλος-Σιωνιστής καραγκιόζης που τον έχουν για φυτό στο προεδρικό μέγαρο και τον ποτίζουν από την ίδια πηγή του ανθελληνικού νερού.

ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, βρε όλος ο πλανήτης να το υπογράψει, ΨΕΜΑ θα παραμείνει και ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Όλη αυτή η κατάσταση της «περίεργης» Διακυβέρνησης, με τις παράνομες και τις αντισυνταγματικές ενέργειες του πολιτικού μας συστήματος,
που προσπαθούσαν να τις παρουσιάσουν στον λαό ως «ΑΛΗΘΕΙΕΣ»,
ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2010 όταν με παράνομα και αλλοιωμένα στοιχεία, έβαλαν την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ.

Στην πορεία είδαμε μέχρι και ανατροπή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ που δεν έχει ξαναγίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και φθάσαμε στο σημείο να «παραχωρούν» και εθνικό όνομα.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.

Τα ψέματα όμως δεν εχουν καμία ΝΟΜΙΚΗ ισχύ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Γι’ αυτό ο άγιος Κοσμάς προφήτευσε: «θα σας δώσουν πολύ παρά αλλά δεν θα πάρουν τίποτα πίσω».
Διότι αν κάποιος σε δανείζει με ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο, πως μπορεί μετά να ζητήσει τα δανεικά με ΝΟΜΙΜΟ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Γιατί οι Κυβερνήσεις που έχουν περάσει από την Ελλάδα, έχουν χαρακτήρα νόμιμο. Και δεν μπορούν ούτε νομιμοποιούνται να ενεργούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Έτσι και αυτή η ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ «κύρωση» που έκαναν σε μία ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΥΡΗ «συμφωνία»,
θα έχει την ίδια άσχημη γι’ αυτούς κατάληξη, όπως ο «πολύ παράς» που μας έδωσαν.

Γι’ αυτό είπα στους κύνες της Βουλής και στα αφεντικά τους: «Εσείς βλαμμένοι κάνετε σχέδια κατά της Ελλάδος και ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ».

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και πετάξτε στο περιθώριο τους ηττοπαθής που «κλαίνε την Μακεδονία» και της βάζουν πρόωρα «ταφόπλακα», ενισχύοντας το ΨΕΜΑ.
Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ με τα σχέδιά τους.
Γελάστε και εσείς μαζί τους αδέρφια, γιατί το μόνο που κατάφεραν, είναι να φέρουν το λαό απέναντί τους για να τους «πάρει με τις πέτρες» και να φέρουν πιο κοντά τις προφητείες.

Η Μακεδονία στέκει εκεί ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΑΓΕΡΩΧΗ για κάτι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
ΕΙΔΙΚΑ... ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ... ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...