Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο βρήκε ΧΘΕΣ στα σαγόνια ενός κροκόδειλου ΕΞΗ ΜΕΤΡΩΝ η ερευνήτρια Ντίζι Τούβο στην Ινδονησία...!!Η νεαρή τάιζε τον κροκόδειλο από ψηλά ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ όταν ΞΑΦΝΙΚΑ αυτός ΧΘΕΣ έκανε ένα άλμα μεγαλύτερο από δύο μέτρα και την ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο βρήκε ΧΘΕΣ στα σαγόνια ενός κροκόδειλου ΕΞΗ ΜΕΤΡΩΝ η ερευνήτρια Ντίζι Τούβο στην Ινδονησία...!!Η νεαρή τάιζε τον κροκόδειλο από ψηλά ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ  όταν ΞΑΦΝΙΚΑ αυτός ΧΘΕΣ έκανε ένα άλμα μεγαλύτερο από δύο μέτρα και την ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!



Τραγικό θάνατο βρήκε στα σαγόνια ενός κροκόδειλου η ερευνήτρια Ντίζι Τούβο στην Ινδονησία. Η γυναίκα τάιζε τον κροκόδειλο από ψηλά, όταν αυτός έκανε ένα άλμα μεγαλύτερο από δύο μέτρα και την τράβηξε στη λίμνη.



Ο κροκόδειλος που ξεπερνά τα έξη μέτρα χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να καταβροχθίσει τη γυναίκα, της οποία τα υπολείμματα βρέθηκαν στα δόντια του ερπετού.




Οι συνάδελφοι της στο ερευνητικό κέντρο του Σουλαουέζι ανακάλυψαν τι είχε συμβεί λίγες ώρες μετά όταν είδαν τον κροκόδειλο να έχει στα σαγόνια του κομμάτια από το διαμελισμένο σώμα της κοπέλας.

Loading...