Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΙΚΗ!!Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΩΝ «ΠΡΕΣΠΩΝ»!!

ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΙΚΗ!!Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΩΝ «ΠΡΕΣΠΩΝ»!!



 
Ο νέος υπουργός άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, έδωσε δείγμα γραφής χθές. Προφανώς, κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση, απαγόρευσε εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στο Πολεμικό Μουσείο για τη Μακεδονία.
Την εκδήλωση οργάνωναν οι Ενώσεις Αποστράτων Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας και επρόκειτο να μιλήσουν ο συγγραφέας Γιώργος Ρωμανός και ο πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου.
Η σχετική άδεια δόθηκε πριν τα Χριστούγεννα. Ενώ όλα ήσαν έτοιμα, τηλεφώνησε χθές Δευτέρα στον εκ των διοργανωτών κ. Ροζή ο κ. Κοροδήμος, εκ μέρους του Πολεμικού Μουσείου και του ανακοίνωσε την απαγόρευση της εκδήλωσης.
Επικαλέστηκε, μάλιστα, και το άρθρο 6 της Συμφωνίας των Πρεσπών η οποία δεν έχει τεθεί, ακόμη, σε ισχύ.
Το άρθρο αυτό απαγορεύει την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων. Ακόμη και ιδιωτικοί φορείς δεν θα μπορούν να μιλούν κατά το δοκούν για τη γειτονική χώρα, το όνομα και τον πληθυσμό της.
πηγή: makthes.gr
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...