Ticker

10/recent/ticker-posts

ΨΕΥΔΕΣ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΜΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑ!!Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ «παγώνει» τη Συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ – Στις 3 το ΜΕΣΗΜΕΡΙ θα εξαγγείλει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και ΕΚΛΟΓΕΣ!!




ΨΕΥΔΕΣ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΜΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑ!!Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ  «παγώνει» τη Συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ – Στις 3 το ΜΕΣΗΜΕΡΙ θα εξαγγείλει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και ΕΚΛΟΓΕΣ!!
 

Οι ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο έχουν προκαλέσει αναταραχή στους κόλπους της Κυβέρνησης αλλά και αμηχανία


Η ιστορία με τη συμφωνία των Πρεσπών που πίστευε ο Αλέξης Τσίπρας πως θα περάσει αναίμακτα με δάφνες και πυροτεχνήματα, μέσα σε λίγα 24ωρα, έφερε τη διάλυση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος.

Οι καθημερινές επιθέσεις σε σπίτια βουλευτών και η συνεχής τρομοκρατία έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Τσίπρα με αποτέλεσμα -και σύμφωνα πάντα με ψιθύρους- λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός θα «παγώσει» τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ θα εξαγγείλει δημοψήφισμα και εκλογές έως τα τέλη Μαρτίου.

Ίδωμεν, αν οι ψίθυροι θα γίνουν φωνές και πραγματικότητα για να εκτονωθεί η κατάσταση στο ομιχλώδες πολιτικό τοπίο και να ηρεμήσει ο ελληνικός λαός.

[Πηγή: tromaktiko]


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...