Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ!!ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ Νίκη 3-1 σετ επί του μεγάλου ΦΕΝΤΕΡΕΡ!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!Το BBC αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη μεγάλη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ, τονίζοντας πως είναι το next best thing του παγκόσμιου τένις.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ!!ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ
Νίκη 3-1 σετ επί του μεγάλου ΦΕΝΤΕΡΕΡ!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!Το BBC αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη μεγάλη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ, τονίζοντας πως είναι το next best thing του παγκόσμιου τένις.





Το BBC αποθέωσε τον Τσιτσιπά: Eίναι το next best thing του παγκόσμιου τένις!

Το BBC αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη μεγάλη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ, τονίζοντας πως είναι το next best thing του παγκόσμιου τένις.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ελληνικού τένις! Ο 21χρονος αθλητής, κατόρθωσε να επικρατήσει με 3-1 σετ κόντρα στον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος είναι το νούμερο "1", δείχνοντας πως είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα στο σπορ.

Το βρετανικό BBC εξέφρασε τον θαυμασμό του για την τεράστια επιτυχία του Έλληνα τενίστα, χαρακτηρίζοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά ως το next best thing του παγκόσμιου τένις.

Loading...