Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ...2019...Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ...ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...!!''ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ...ΑΡΚΟΥΔΕΣ''...!!Όλοι πρέπει να το δουν αυτό!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!


ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ...2019...Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ...ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...!!''ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ...ΑΡΚΟΥΔΕΣ''...!!Όλοι πρέπει να το δουν αυτό!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!

 

 
Ο Πούτιν προειδοποιεί τις ΗΠΑ για τη νέα παγκόσμια τάξη του 2019! Όλοι πρέπει να το δουν αυτό – οι ελίτ σχεδιάζουν να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία + βίντεο.

Ο όμιλος Bilderberg θα συγχωνευτεί στα Αυστριακά Όρη στο Interalpen Hotel.

Πόσοι από αυτούς τους υποκινητές της ευρείας τυραννίας θα συζητήσουν τις ασφαλείς αποθήκες τους σε εκατομμύρια δολάρια μεταξύ των συναντήσεων; Καθώς σκοπεύουν να κρυφτούν σαν σκωληκοειδείς, ενώ τα κολακευτικά σχέδια τους εξαπολύονται στις αφελείς μάζες.

Πριν από μια δεκαετία, οι ασφαλείς αίθουσες θα είχαν ενδιαφέρον μόνο για διασημότητες της A-λίστας,

που ήθελαν να προστατευτούν από τους σκοπευτές, αλλά τώρα γίνονται δημοφιλείς με τις ελίτ που επιθυμούν να προφυλαχθούν από πιθανές πολιτικές αναταραχές που θα μπορούσαν να αυξήσουν τα ποσοστά εγκληματικότητας λόγω της οικονομικής κατάρρευσης.



Ο Πάπας Φραγκίσκος προειδοποιεί ότι η παγκόσμια ατμόσφαιρα θα μπορούσε να οδηγήσει στους έσχατους χρόνους.

Η προειδοποίηση του Πάπα δείχνει τη σημασία του ότι όλοι κατέχουν λίγο χρυσό ως οικονομική ασφάλιση κατά της κατάρρευσης του οικονομικού συστήματος.

Μια κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών αγορών και της οικονομίας θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά, παρά τις απαιτήσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης για οικονομική ανάκαμψη.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ενδείξεις ότι μια οικονομική κατάρρευση παρόμοια με εκείνη του 2008 είναι επικείμενη.

Επιπλέον, ορισμένοι από τους παράγοντες αποσταθεροποίησης της οικονομίας υποδεικνύονται ως οικονομικά καλά νέα.





1 Η τιμή του πετρελαίου πέφτει. Η πτώση των τιμών του πετρελαίου έχει αρνητικές επιπτώσεις στις οικονομίες αρκετών χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά. Οι ειδικοί προβλέπουν ήδη ότι οι τιμές πετρελαίου κάτω από 50 δολάρια το βαρέλι θα καταστρέψουν την παγκόσμια οικονομία και την καναδική οικονομία – και έτσι τις ΗΠΑ.

2 «Οσο οι τιμές του πετρελαίου παραμένουν χαμηλές, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να περιοριστεί η επενδυτική δραστηριότητα και να απειληθεί η ευρύτερη ανάπτυξη», δήλωσε στο Bloomberg ο David Tulk, στρατηγικός στο TD Securities του Τορόντο.

3 Η Ρωσία, ο άλλος μεγάλος παραγωγός πετρελαίου, έχει ήδη δει το νόμισμά της, το ρούβλι, να χάνει το ήμισυ της αξίας του σε λιγότερο από ένα μήνα και οδήγησε σε συγκρίσεις με μια παρόμοια κατάσταση που οδήγησε στην οικονομική κρίση το 1998.

4 Η τιμή του πετρελαίου απειλεί την επανάσταση του αμερικανικού σχιστολιθικού πετρελαίου, η οποία είχε σημειώσει σημαντική ανάπτυξη με υψηλές τιμές πετρελαίου. Τώρα, ορισμένες εταιρείες ακυρώνουν συμβάσεις γεώτρησης.

5 Οι τιμές των μετοχών σε χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη συρρικνωθεί από τις τιμές του πετρελαίου. Ο δείκτης Nikkei στην Ιαπωνία υποχώρησε κατά 3% όταν ήρθε η είδηση ​​ότι το πετρέλαιο ήταν κάτω από $ 50 το βαρέλι. Παρόμοιες πωλήσεις σημειώθηκαν στην Wall Street και στην Ευρώπη.

6 Τα καταστήματα κλείνουν. Ο μεγάλος αριθμός καταστημάτων λιανικής πώλησης κλείνουν και ο μεγάλος αριθμός λιανικών εργασιών εξαφανίζεται καθώς συνεχίζεται η λιανική αποκάλυψη. Οι πρόσφατες επικεφαλίδες περιλαμβάνουν: Η αλυσίδα ρούχων Wet Seal σχεδιάζει να κλείσει το 338 ή το 66% των καταστημάτων της και να απολύσει 3.695 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης.

7 Η Macy σχεδιάζει να κλείσει 14 πολυκαταστήματα και να απολύσει 2.200 άτομα.

8 Η Alco, μια 113χρονη αλυσίδα που εκμεταλλεύτηκε 198 εκπτωτικά καταστήματα, κλείνει τελείως και θέτει εκτός λειτουργίας τους 3.000 υπαλλήλους,γράφει η Wall Street Journal.

9 Η Sears, η οποία κατέχει επίσης το Kmart, σχεδιάζει να κλείσει έως και 116 καταστήματα τους επόμενους μήνες, Market Madhouse.Το εισόδημα των νοικοκυριών μειώνεται. Απίστευτα, το εισόδημα στο 81% των κομητειών στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ακόμα χαμηλότερο από ό, τι το 1999, όταν προσαρμόστηκε για τον πληθωρισμό, ανέφερε το Off The Grid News.
 Με τον Amber William


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...