Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ...ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...!!ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ...!!ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΜΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..!!ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΙ...;;;[ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΜΕ]


ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ...ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...!!ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ...!!ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΜΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ  ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..!!ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΙ...;;;[ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΜΕ]





ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝ
 
Ένας καινούργιος ιός που έχει σχεδιαστεί σε ειδικά εργαστήρια είναι έτοιμος κατά το σύστημα του έιτζ εμβόλια και άλλων θανατηφόρων ιών να εξαπλωθεί στην ανθρωπότητα προς εξόντωση μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού. Ο ιός  αυτός θα μεταδοθεί με πολλούς τρόπους και ήδη έχει αρχίσει μια μεγάλη πονηρή προπαγάνδα εμβολιασμού για να μην προσβάλλεται ο οργανισμός από αυτόν τον ιό. Το σημαντικό είναι να επισημάνουμε όπως το έχουμε επισημάνει επανειλημμένα σε παλιότερα άρθρα μας ότι όλα αυτά είχαν προαναγγελθεί μέσω κινηματογραφικών ταινιών ειδικών εκπομπών ακόμα και βιβλία με μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.



Μια άλλη πονηρή τακτική της Νέας Τάξης  που εντάσσεται στα σχέδια ψυχολογικού πολέμου και στην όποια συνδράμει αποφασιστικά και το Βατικανό είναι η ολοένα και μεγαλύτερη προβολή των ούφο και ότι κάτι πρόκειται να συμβεί με εξωγήινους, ενώ η απειλή θα έρθει από τους ίδιους που κατευθύνει την Νέα Τάξη.



The Armageddon Virus is Almost Ready to be Released into the public!



Το αντιεμβολιακό κίνημα ανάμεσα στις παγκόσμιες απειλές για το 2019, λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας



Το αντιεμβολιακό κίνημα κατατάσσεται ως παγκόσμια απειλή για το 2019, δίπλα στους ιούς AIDS και Έμπολα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.



Η απροθυμία ή η άρνηση ανοσοποίησης “απειλεί να αντιστρέψει την πρόοδο” που έχει γίνει στην αντιμετώπιση ασθενειών που μπορούν να προληφθούν, ανέφερε το υγειονομικό όργανο του ΟΗΕ.



Η προειδοποίηση έρχεται μετά από 30% άνοδο στις περιπτώσεις ιλαρά παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αρκετών χωρών όπου ο ιός είχε ουσιαστικά εξαλειφθεί.



“Οι λόγοι αυτής της αύξησης είναι πολύπλοκοι και όλες αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι λόγω της διστακτικότητας των εμβολίων”, δήλωσε ο ΠΟΥ. “Ωστόσο, ορισμένες χώρες που ήταν κοντά στην εξάλειψη της νόσου έχουν δει μια αναζωπύρωση.”



Οι περιπτώσεις ιλαρά έφτασαν σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη το περασμένο έτος, με περισσότερους από 41.000 ανθρώπους να έχουν μολυνθεί τους πρώτους έξι μήνες του 2018. Τριάντα επτά από αυτούς έχασαν τη ζωή τους.



Ο Nedret Emiroglu, διευθυντής του τμήματος έκτακτων περιστατικών υγείας και μεταδοτικών ασθενειών στο περιφερειακό γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δήλωσε ότι ”η μερική αποτυχία αποδεικνύει ότι κάθε άτομο που δεν είναι άνοσο παραμένει ευάλωτο ανεξάρτητα από το πού ζει και κάθε χώρα πρέπει να συνεχίσει να πιέζει την κάλυψη και την στενή ανοχή στα κενά ανοσίας”.



Υπολογίζεται ότι 110.000 άνθρωποι, κυρίως παιδιά, πέθαναν από την ασθένεια που μπορεί να προληφθεί με εμβόλια σε όλο τον κόσμο το 2017. Ο αριθμός για το 2018 δεν είναι ακόμη διαθέσιμος, αλλά πιστεύεται ότι θα είναι υψηλότερος.

Ο ΠΟΥ δήλωσε ότι η αναζωπύρωση της ιλαράς σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν “σοβαρής ανησυχίας”.

Η οργάνωση θα εντείνει επίσης τις προσπάθειες για την εξάλειψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας αυξάνοντας την κάλυψη του εμβολίου HPV φέτος.

Η “διστακτικότητα των εμβολίων” συμπεριλήφθηκε στις 10 πρώτες παγκόσμιες απειλές για την υγεία, μια λίστα που συντάσσεται κάθε χρόνο.

Άλλες βασικές απειλές για το 2019 είναι η κλιματική αλλαγή, η πανδημία γρίπης παγκοσμίως και ο Έμπολα.

Ο δημόσιος διάλογος για τα εμβόλια έχει ανανεωθεί τα τελευταία χρόνια στις ανεπτυγμένες χώρες, με προσωπικότητες όπως ο Τζιμ Κάρεϊ και η Τζένυ ΜακΚάρθυ να εντάσσονται στις τάξεις των σκεπτικιστών και την πίεση έχει αυξηθεί.

http://www.offtherecord.net.gr

The Fallen Angels & Aliens (Demonic Entities) are Preparing For the Final Battle!

This is The End Game! WW3, Economic Collaspe, Satanic Super Soldiers, Spiritual Awakening!

They Thought They Could Stop Him.. (2019-2020)


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ



www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...