ΕΥΓΕ!!Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ 12ΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!!ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΩ ΞΕΨΥΧΟΥΣΕ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!


ΕΥΓΕ!!Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ 12ΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!!ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΩ ΞΕΨΥΧΟΥΣΕ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!
Αστυνομικός που πέρναγε από το σημείο τροχαίου ατυχήματος, κατάφερε να σώσει 12χρονο του οποίου είχε γυρίσει η γλώσσα και κινδύνευε με πνιγμό.
Την ηρωική πρωτοβουλία του αστυνομικού στην Κόρινθο περιγράφει σε επιστολή του ο πατέρας του παιδιού που επέβαινε στο αυτοκίνητο και που σήμερα ζει χάρη στον αστυνομικό, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την ευαισθησία του και το μεγάλο ενδιαφέρον του.
Στην επιστολή του ο πατέρας αναφέρει:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Αστυνομικό ΓΚΑΡΑ Νικόλαο που υπηρετεί στην Υπηρεσία ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ο οποίος την 5η Ιανουαρίου 2019 και περί ώρα 11:10 σε οδικό τροχαίο ατύχημα που στην είχα στην Ε.Ο. Ισθμού Επιδαύρου, διερχόμενος από το σημείο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο γιο μου (επ) KABASHI, (ον) Amarino ετών 12, ο οποίος μετά από σοκ που υπέστη συνεπεία του τροχαίου ατυχήματος έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα κλείνοντας την αναπνευστική του οδό με αποτέλεσμα το παιδί μου να μην οξυγονώνεται καθόλου.
Ο Αστυνομικός με απόλυτη ψυχραιμία κατάφερε και άνοιξε το στόμα του τράβηξε τη γλώσσα του έξω σώζοντας του τη ζωή, και ησυχάζοντας ταυτόχρονα εμένα και τη σύζυγο μου που βρισκόμασταν σε πανικό.
Επιπλέον θέλω να αναφέρω πως ακολούθησε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και έδειξε το μέγιστο ενδιαφέρον για την υγεία του παιδιού μου.
Εκτιμώ και ευχαριστώ την κάθε κίνηση του.»
Με εκτίμηση
Loading...
Από το Blogger.