Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΦΩΝΟΙ....!!Η Μις Ευρώπη Μικαέλα Φωτιάδη ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ Παίκτρια του GNTM σε βίντεο με πρώην πορνοστάρ....!! [ΒΙΝΤΕΟ]


ΑΦΩΝΟΙ....!!Η Μις Ευρώπη Μικαέλα Φωτιάδη ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ Παίκτρια του GNTM σε βίντεο με πρώην πορνοστάρ....!! [ΒΙΝΤΕΟ]
 



 
Δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε!



Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο GNTM έκανε τους άνδρες να κολλήσουν μαζί της με τις τέλειες αναλογίες της και πρόσφατα έφυγε από το διαγωνισμό.

Ο λόγος για τη Μικαέλα Φωτιάδη η οποία από τα 18 της χρόνια βρίσκεται στο χώρο του μόντελινγκ έχοντας σημαντικές διακρίσεις. Miss Young Crete το 2012, Miss Tourism Planet (Μις Παγκόσμιος Τουρισμός) το 2013, ενώ το 2015 πήρε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και ένα χρόνο μετά στέφθηκε Μις Ευρώπη στο Λίβανο.


Έχει τύχει να δεις όμως και τη συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ τραγουδιού της πρώην πορνοστάρ και νυν show woman, Μαρίας Αλεξάνδρου; Πρόκειται για το «Έλα και θα δεις» που ερμήνευσε πριν αρκετά χρόνια η μελαχρινή καλλονή και στο βίντεο κλιπ της, συμμετείχε και η Μικαέλα Φωτιάδη.

Όπως θα δεις πρόκειται για ένα αισθησιακό βίντεο κλιπ, με την Μικαέλα να έχει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση!
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...