ΈΝΑΣ απίστευτος αγώνας ταχύτητας έγινε στις ερήμους του Αντ Ντιριγιαχ στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο Ριάντ...!!Αντίπαλοι ήταν ο Φελίπε Μάσα με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο της Formula 1 που ξεπερνάει τα 280 χιλιόμετρα την ώρα και ένα γεράκι του γένους peregrine το οποίο θεωρείται το ταχύτερο πλάσμα στον κόσμο...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΈΝΑΣ απίστευτος αγώνας ταχύτητας έγινε στις ερήμους του Αντ Ντιριγιαχ στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο Ριάντ...!!Αντίπαλοι ήταν ο Φελίπε Μάσα με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο

της Formula 1
που ξεπερνάει τα 280 χιλιόμετρα την ώρα και ένα γεράκι του γένους peregrine το οποίο θεωρείται το ταχύτερο πλάσμα στον κόσμο...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


Ένας απίστευτος αγώνας ταχύτητας έγινε στις ερήμους του Αντ Ντιριγιαχ στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο Ριάντ.
Αντίπαλοι ήταν ο Φελίπε Μάσα με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που ξεπερνάει τα 280 χιλιόμετρα την ώρα και επιταχύνει από 0-100 σε 2,8 δευτερόλεπτα, και ένα γεράκι του γένους peregrine το οποίο θεωρείται το ταχύτερο πλάσμα στον κόσμο.
Επάνω στο μονοθέσιο είχαν τοποθετήσει μια κεραία που στην άκρη της είχε κάτι που έμοιαζε με θήραμα και τις τελευταίες εβδομάδες ο γερακάρης είχε εκπαιδεύσει το γεράκι του να κυνηγάει το θήραμα αυτό.
Αυτοκίνητο και γεράκι ξεκίνησαν μαζί με το αυτοκίνητο να αναπτύσσει τρομερή ταχύτητα. Όμως και το γεράκι ακολουθούσε. Σχεδόν έφτανε το όχημα που σημαίνει ότι πρέπει να έπιασε ταχύτητα κοντά στα 250 χιλιόμετρα την ώρα.
Loading...
Από το Blogger.