Ticker

10/recent/ticker-posts

EKTAKTO – ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ-ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ!!


EKTAKTO – ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ-ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

 




Ενταση επικρατεί από το πρωί στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, έπειτα από το «μπλόκο» σε Ελληνες που ήθελαν να πάνε στην Αλβανία για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Οι αλβανικές αρχές προχωρούν σε εξονυχιστικούς ελέγχους και με αστείες προφάσεις απαγορεύουν σε ταξιδιώτες να συνεχίσουν προς τη γειτονική χώρα, ενώ πριν από λίγο, την ώρα που πολίτες επιχείρησαν να δημιουργήσουν αλυσίδα μπροστά από το συνοριακό σταθμό, απωθήθηκαν από δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας. Εκείνοι αντέδρασαν ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο.
Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr  οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα που παρεμποδίστηκαν να ταξιδεύσουν προς την Αλβανία, έκαναν με τη σειρά τους αλυσίδα για να εμποδίσουν την είσοδο  στην Ελλάδα σε κάθε αλβανικό λεωφορείο και Ι.Χ.Ε.

O Ράμα στέλνει χιλιάδες οπλισμένους Αλβανούς στο Αργυρόκαστρο – Mαζικές προσαγωγές Ελλήνων
Μυρίζει «μπαρούτι» στην Βόρεια Ήπειρο καθώς ο Εντι Ράμα έδωσε εντολή για μαζικές προσαγωγές Ελλήνων Μειονοτικών που έχουν διπλή ελληνική και αλβανική υπηκοότητα, καταγγέλλουν στελέχη της γηγενούς Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας ενώ «κατεβάζει» και χιλιάδες οπλισμένους Αλβανούς εθνικιστές με σκοπό να σπάσουν το ηθικό και να «εκδικηθούν» για τον θάνατο Αλβανών στην Ελλάδα όπως ανέφερε πριν ημέρες το αλβανικό ΥΠΕΞ.
Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών, με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει:
 Στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Σαράντα προσήχθη, από την αλβανική Αστυνομία, η πρώην πρόεδρος της νεολαίας Βορειοηπειρωτών Ελένη Δήμου με άλλα 10 άτομα».
Στο μεταξύ, Αλβανοί εθνικιστές οργανώνουν συλλαλητήριο στο Αργυρόκαστρο με σύνθημα «να σώσουμε την Αλβανία», την ώρα του μνημόσυνου.
Μέσα από κοινωνικά δίκτυα, όπως το «Φόρουμ των Παιδιών του Αργυρόκαστρου» [Forumi Djemtë e Gjinokastrës], οι Αλβανοί καλούνται να συμμετάσχουν στην (αντι)διαδήλωση που έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στο Αργυρόκαστρο, για τέσσερις Αλβανούς που σκοτώθηκαν στην Ελλάδα πρόσφατα, κατά τη στιγμή που δεκάδες πολίτες από την Ελλάδα πρόκειται να έρθουν για το μνημόσυνο στους Βουλιαράτες του δολοφονηθέντος από την αλβανική Αστυνομία, Κωνσταντίνου Κατσίφα.
ΠΗΓΗ
Δείτε τι μετέδωσε πριν λίγη ώρα ο Σκάι


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...