Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΡΗΤΗ-ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕ Οσκαρ σκηνοθεσίας θα μπορούσαν να διεκδικήσουν επικεφαλής αστυνομικών επιχειρήσεων...''ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ'' ΝΕΑΡΗ ΚΑΙ...Η δεσποινίς δεν φορούσε εσώρουχο...ΕΤΣΙ ΠΑΓΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ''ΕΞΥΠΝΟΥΣ'' ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ «απόρθητο φρούριο»!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ''ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕ''...!!

ΚΡΗΤΗ-ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕ Οσκαρ σκηνοθεσίας θα μπορούσαν να διεκδικήσουν επικεφαλής αστυνομικών επιχειρήσεων...''ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ'' ΝΕΑΡΗ ΚΑΙ...Η δεσποινίς δεν φορούσε εσώρουχο...ΕΤΣΙ ΠΑΓΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ''ΕΞΥΠΝΟΥΣ'' ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ «απόρθητο φρούριο»!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ''ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕ''...!!



Οσκαρ σκηνοθεσίας θα μπορούσαν να διεκδικήσουν επικεφαλής αστυνομικών επιχειρήσεων για τις εφόδους τους σε παράνομες λέσχες που έμοιαζαν με «απόρθητα φρούρια» λόγω των μέτρων ασφαλείας που ελάμβαναν οι ιδιοκτήτες για να κρατήσουν μακριά τους ανεπιθύμητους «μπάτσους».
«Τσιλιαδόροι» και «μπράβοι» σε πρώτο πλάνο, τηλεχειριστήριο ενεργοποίησης της κεντρικής εισόδου, ασύρματη ενδοεπικοινωνία για έγκαιρη ενημέρωση σε περίπτωση «ντου» από την Αστυνομία. Πίσω από τα σφραγισμένα παράθυρα ξεδιπλωνόταν ένας άλλος κόσμος στον …πυρετό του τζόγου: Μέσα στην αποπνικτική ατμόσφαιρα του καπνού από τα τσιγάρα των «θεριακλήδων», ανάμεσα στο ουίσκι και στα ξηροκάρπια, η πράσινη τσόχα …βογκούσε.
Τάμα, προσκύνημα και ολονυκτία από δεκάδες παίχτες (άρρωστους τζογαδόρους και μη) που έδιναν και τα ρέστα τους και ας έμεναν ρέστοι το ξημέρωμα. Και τα ποσά που παίζονταν, κυρίως στις προ μνημονίων εποχές, ήταν ιλιγγιώδη όπως αναφέρει το patris.gr
Σε κάθε έφοδο της Αστυνομίας γινόταν πανικός. Έπεφταν όλοι πάνω στην τσόχα να αρπάξουν όσα χρήματα μπορούσαν και να τραπούν σε φυγή, όμως εγκλωβίζονταν στις φάκες που είχαν δημιουργήσει για την προστασία τους από εξωτερικούς «εισβολείς». Πάνω στο τραπέζι 40.000 και 50.000 ευρώ, χώρια το ρευστό που κουβαλούσαν πάνω τους οι παίχτες. Σε μία περίπτωση αστυνομικοί έβγαλαν μέσα από το καζανάκι της τουαλέτας 9.000 ευρώ. Τα είχαν κρύψει εκεί μήπως και γλυτώσουν την κατάσχεση.
Αστυνομικοί αποκαλύπτουν στην «Π» πώς κατάφεραν να «σπάσουν» τον κλοιό ασφαλείας σε παράνομες λέσχες που ήταν …απροσπέλαστες. Περιγράφουν ασύλληπτες ιστορίες που διεκδικούν βραβείο …πονηριάς και σκηνοθεσίας. Σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν και πρόβες για να επιτύχουν τον απαιτούμενο συντονισμό ενώ επιστράτευαν και απλούς πολίτες ως κομπάρσους.
Ποιος Κόπολα;
Ήταν παραμονές του Αγίου Νικολάου όταν δόθηκε εντολή να «χτυπήσουν» μία από τις πιο δυνατές παράνομες λέσχες του νομού Ηρακλείου. Ο ιδιοκτήτης μέχρι τότε έμοιαζε «ανέγγιχτος» τόσο λόγω των μέτρων ασφαλείας που ελάμβανε όσο και εξαιτίας των στενών σχέσεών του με ισχυρό πολιτικό πρόσωπο.
Ζητούμενο για τους αστυνομικούς ήταν να «εξουδετερώσουν» τον τσιλιαδόρο που στεκόταν άγαλμα στην κεντρική είσοδο πριν προλάβει να δώσει το παρασύνθημα στους μέσα και εξαφανίσουν τα …πειστήρια. Αστυνομικός που λόγω του παρουσιαστικού του παρέπεμπε σε βοσκό (θηριώδης, μεγάλο μουστάκι, στιβάνια και ένα τεράστιο κομπολόι πάντα στο χέρι) θα πάρκαρε το αγροτικό του φορτηγάκι (με άλλες πινακίδες) έξω ακριβώς από τη λέσχη. Θα κατέβαινε, θα πήγαινε στο περίπτερο απέναντι, θα αγόραζε δύο-τρία πακέτα τσιγάρα και εν συνεχεία θα κατευθυνόταν προς την λέσχη δήθεν ως πελάτης.
Ταυτόχρονα από την ανατολική και δυτική πλευρά του οικήματος πλησίαζαν δύο συνάδελφοί του με πολιτικά. Συνοδεύονταν αντίστοιχα από δύο Αλβανούς. Ανά δυάδες περπατούσαν στον δρόμο -σε αντίθετη κατεύθυνση μεταξύ τους- πλησιάζοντας στο σημείο που βρισκόταν η λέσχη. Με βάση τις εντολές που είχαν δοθεί, θα μιλούσαν μόνο οι δύο Αλβανοί και όχι οι αστυνομικοί που τους συνόδευαν, ώστε ο «τσιλιαδόρος» να μην κακοβάλει, πιστεύοντας ότι πρόκειται για αλλοδαπούς.
Τη στιγμή που τα δύο ζευγάρια έφθασαν ακριβώς στο ύψος της λέσχης, ο πρώτος αστυνομικός που προσποιούνταν τον πελάτη, έπεσε πάνω στον «τσιλιαδόρο», τον ακινητοποίησε, δίνοντας τη δυνατότητα στους δύο συναδέλφους του να εισβάλουν στη λέσχη με ταχύτατες κινήσεις. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα ακολούθησαν και οι συνάδελφοί τους που ήταν κρυμμένοι μέσα σε μία κλούβα, στα 100 μέτρα. Οι Αρχές κατάσχεσαν 40.000 ευρώ πάνω στο τραπέζι ενώ συνέλαβαν 18 άτομα.
Αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση αποκαλύπτει ότι είχαν κάνει πρόβα δύο-τρεις ημέρες πριν για να τεστάρουν πώς θα λειτουργήσει το σχέδιο καθώς ζητούμενο ήταν να υπάρξει φυσικότητα και συντονισμός.
Η δεσποινίς δεν φορούσε εσώρουχο
Πώς θα κατάφερναν να αποσπάσουν τον ασύρματο που κρατούσε στο χέρι ο πορτιέρης σε παράνομη λέσχη στο Ηράκλειο; Αυτή τη φορά το σενάριο που σκαρφίστηκαν οι αστυνομικοί ήταν «ροζ» απόχρωσης. Επιστράτευσαν μία «πεταλούδα» με τη ρητή οδηγία να αποχωριστεί το εσώρουχό της.
Αστυνομικός της υπηρεσίας με πολιτικά περπατούσε αγκαλιά με την καλλίπυγο ύπαρξη, προσποιούμενοι το ζευγάρι. Στη μέση του δρόμου, στα δύο μέτρα από τον πορτιέρη, το πάθος τους «φούντωσε». Η κοπέλα φιλάει τον συνοδό της με έκσταση, κάνει ένα βήμα μπροστά, παραπατάει και πέφτει στο οδόστρωμα.
Η «καυτή» μίνι φούστα που φοράει είναι «ισχνή» για να καλύψει τα …κάλλη της που πλέον βρίσκονται σε δημόσια θέα και ο πορτιέρης ως τζέντλεμαν (και με γουρλωμένα μάτια, όπως περιγράφουν χαρακτηριστικά) σπεύδει να βοηθήσει την δεσποινίδα που δεν λέει να κλείσει τα πόδια της. Εκείνη την στιγμή ακριβώς ο αστυνομικός-συνοδός αρπάζει από το χέρι του τον ασύρματο και συνάδελφοί του, που παρακολουθούν από απόσταση, σπεύδουν να εισβάλουν στην λέσχη, προχωρώντας σε 21 συλλήψεις και στην κατάσχεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
«O χοντρός και ο λιγνός»
Δύο τσιλιαδόρους διέθετε η συγκεκριμένη παράνομη λέσχη. Ο ένας αδύνατος, ο άλλος χοντρούλης, όπως περιγράφουν αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ακροβολιστεί σε μία ταράτσα και παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους με τα κιάλια. Ο καθένας από τους δύο τσιλιαδόρους είχε «πιάσει» μία γωνία του οικήματος.
«Καταλήξαμε ότι η κατάλληλη στιγμή για να επέμβουμε ήταν η στιγμή που ο αδύνατος θα έφευγε από το πόστο του για να πάει να κάνει τη φυσική του ανάγκη. Μέχρι ο εύσωμος να τρέξει να ειδοποιήσει, εμείς θα τον είχαμε προλάβει». Και δικαιώθηκαν.
Όσο για το προφίλ των συλληφθέντων, από γνωστούς Ηρακλειώτες (λόγω επαγγελματικής ιδιότητας και οικονομικής επιφάνειας) μέχρι μεροκαματιάρηδες. Αστυνομικός θυμάται χαρακτηριστικά την περίπτωση Ηρακλειώτη που πήγε να παίξει συνοδευόμενος από ευπαρουσίαστη κυρία. «Η γυναίκα κόντεψε να φύγει με τα εσώρουχά της από ‘κει. Ο φίλος της για να ρεφάρει έπαιξε τα κοσμήματα και τη γούνα που φορούσε η σύντροφος του».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...