Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΙΡΟΣ-ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-Ανατροπή δεδομένων για τον καιρό των Χριστουγέννων!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!!

ΚΑΙΡΟΣ-ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-Ανατροπή δεδομένων για τον καιρό των Χριστουγέννων!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!!



Ανατροπή δεδομένων για τον καιρό των Χριστουγέννων και έκτακτη ενημέρωση από τον Σάκη Αρναούτογλου…
Με πρωινή του ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ τονίζει πως το κρύο και η ψυχρή εισβολή που επρόκειτο να επηρεάσει την Ελλάδα από τις 26/12, βιάζεται και θα έρθει στην χώρα μας ανήμερα Χριστούγεννα.
Και όλα δείχνουν, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ότι ο καιρός θα είναι πραγματικά… χριστουγεννιάτικος, ενώ θα πρέπει να αναμένονται και χιονοπτώσεις -κυρίως- τις βραδινές ώρες των Χριστουγέννων.
Διαβάστε αναλυτικά την έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: 
«Πιθανή η ψυχρή εισβολή ανήμερα τα Χριστούγεννα και όχι τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων!
Καλημέρα φίλες και φίλοι!
Οι ψυχρότερες αέριες μάζες που φαίνονταν να κατεβαίνουν την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων δείχνουν να βιάζονται λίγο περισσότερο να φτάσουν στην Ελλάδα και πολλά από τα πρωινά στοιχεία θέλουν μάλιστα «Χριστουγεννιάτικο Καιρό» ανήμερα των Χριστουγέννων σε αρκετές περιοχές της βόρειας αλλά και της κεντρικής Ελλάδας! Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες!».
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...