Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ...;;;Σε λίγες ΩΡΕΣ και ΑΥΤΟΙ που δεν ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ...θα....ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ...!!ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ...!!

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ...;;;Σε λίγες ΩΡΕΣ και ΑΥΤΟΙ που δεν ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ...θα....ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ...!!ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ...!!

 

Βγήκε ο αρχηγός του Γεν. Επιτελείου του Βρετανικού στρατού και είπε ότι « αυτό που βιώνουμε θυμίζει ημέρες Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου» . Δεν πέρασε ένα 24ωρο βγήκε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών και είπε ακριβώς τα ίδια.
Γιατί και τα δύο εξ αντιθέτου γεωπολιτικά στρατόπεδα ομίλησαν για Α΄ΠΠ και όχι για μέρες Β΄ ΠΠ;
Να δώσουμε αμέσως την απάντηση .
Το μείζον διακύβευμα των ημερών μας είναι γύρω από την ΠΟΛΗ.
Στο Α΄ΠΠ και στις μάχες του ενεπλάκη η περιοχή της Κωνσταντινούπολης ( αυτή που φοβάται να χάσει ο Ερντογάν , σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του), με τα ΣΤΕΝΑ βλ. μάχη Καλλίπολης στα Δαρδανέλια , φυσικά ενεπλάκησαν και χώρες της Μεσοποταμίας. Εν αντιθέσει στον Β΄ΠΠ δεν είχαμε ενεργό πεδίο μαχών στις εν λόγω περιοχές.
Οι σημερινοί γεωστρατηγικοί πόλοι γνωρίζουν , έχουν ανοίξει ήδη τους στρατιωτικούς χάρτες και τοποθέτησαν τα στρατιωτάκια τους έτοιμα για μάχη.
Επίσης γνωρίζουν την διάταξη των άμεσων συμφερόντων τους και πάνω σε αυτόν το άξονα καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Όμως το παζλ των εξελίξεων έχει βάλλει και τις τελευταίες ψηφίδες του .
Όλα είναι έτοιμα να σκάσουν …
Ένα μεγάλο μονοπάτι θανάτου ανοίγεται, που ξεκινάει από τον κρίσιμο γεωπολιτικό Αρκτικό κύκλο , διέρχεται από Σκανδιναβικές χώρες, Κεντρική Ευρώπη την Ουκρανία , την Κριμαία, την Αζοφική και την Μαύρη Θάλασσα, τα Στενά , την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΗ , τα Δαρδανέλια , το ΑΙΓΑΙΟ.
Από το ΑΙΓΑΙΟ χωρίζεται σε δύο άλλα μονοπάτια θανάτου. Το ένα οδεύει προς την Αν. Μεσόγειο , Κύπρο , Συρία , Ευφράτη- Τίγρη , Ιράν , Στενά Ορμούζ , Ινδικό Ωκεανό.
Το άλλο μονοπάτι κατεβαίνει ίσια προς την διώρυγα του Σουέζ, Αίγυπτο , Λιβύη , Υεμένη , Στενά Άντεν και καταλήγει όπως το πρώτο στον Ινδικό Ωκεανό.
Σαν να ξετυλίχτηκε ένα φυτίλι και κάποιοι σε αυτές τις θέσεις που προαναφέραμε το βάζουν φωτιά σε πολλά σημεία.
Όλοι ομιλούν για ανάπτυξη , για ενεργειακές πηγές και αγωγούς αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους έχουν πώς θα φάνε στην κυριολεξία τα αντίθετα με αυτούς συμφέροντα.
Γνωρίζουν ότι όλα αυτά θα υλοποιηθούν μετά το αιματηρό ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ενώ τους λαούς τους κοιμίζουν οι αθεόφοβοι με φύκια και μεταξωτές κορδέλες.
Το λέω με παράπονο , όταν πριν χρόνια γράφαμε:
« Μόλις ¨πήδηξε¨ ο Ρώσος στην Συρία έξω από τον κύκλο περικύκλωσης που του επέβαλλαν τον προηγούμενο καιρό οι Δυτικοί ξεκίνησε ¨ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ των ΕΘΝΩΝ¨.»
Τότε χλεύαζαν και ομιλούσαν για γραφικότητες, σήμερα επιμένουν να μην χαλάσουν το όνειρο τους και ξυπνήσουν στον εφιάλτη που τους ετοίμασαν τα σκοτάδια.
Μπορούμε άραγε να καταλάβουμε ότι αυτά τα 24 ώρα λαμβάνονται μεγάλες αποφάσεις που μας αφορούν ως ΕΛΛΑΔΑ;
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ με το Κουρδικό ανοικτό και το ΑΙΓΑΙΟ να βράζει από καθημερινές παραβιάσεις, τα Βαλκάνια να πυροδοτούνται έντεχνα , δεν ομιλούμε για πιθανότητα εμπλοκής αλλά για βέβαιη εμπλοκή .
Ο τούρκος ακόμα συμπλέει με τον Δυτικό, εκεί που τον συμφέρει φυσικά , ενώ ο Ρώσος τον ανέχεται και όλοι περιμένουν πότε θα πηδήξει η πονηρή η αλεπού για να την πιάσουν στα τέσσερα.
Μπορεί όλοι οι στρατηγοί των μεγάλων στρατών να έχουν ΑΝΗΣΥΧΙΑ για το τι τους ξημερώνει, αλλά την μεγαλύτερη ανησυχία την έχουν οι γείτονες μας προς την Καθ ημάς Ανατολή .
Διστάζουν και το σκέφτονται πολύ , αυθάδεις δηλώσεις κάνουν μόνο και περιμένουν το θήραμα ( βλ. Ελλάδα) στην ποιο αδύναμη στιγμή του.
Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια να αφήσουν οι Δυτικοί τον Ρώσο να εδραιωθεί μόνιμα με παρουσία στρατιωτική και βάσεις στην Μέση Ανατολή. Η μόνη λύση λέγεται είσοδος της Τουρκίας στο θέατρο των επιχειρήσεων από ΑΙΓΑΙΟ μέχρι Συρία. Η τουρκική εμπλοκή με όποιον τρόπο και δικαιολογία γίνει θα πυροδοτήσει όλο το γεωπολιτικό πάζλ της ευρύτερης περιοχής μέσα σε λίγες μέρες.
Ο ΛΙΒΑΝΟΣ, το ΑΙΓΑΙΟ και τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου θα είναι οι πρώτες γεωπολιτικές νάρκες που θα σκάσουν.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ του 2013 αρθρογραφούσαμε…
« Σύντομα ο κομπασμός του Αμερικάνικου Αετού θα σιγάσει και θα ανατείλει πρόσκαιρα η δύναμη της Αρκούδας των Ρώς.
Γιατί όλα θα οδηγούν στην ματαιότητα της πλανητικής υπερεξουσίας κόντρα στο ΘΕΛΗΜΑ του πραγματικού ΚΥΡΙΟΥ του Σύμπαντος Κόσμου για να γίνει τελικά “η Παλαιστίνη γήπεδο ποδοσφαίρου και η Νεκρά Θάλασσα ο Τάφος τους” αυτών δηλ. των σημερινών επικυρίαρχων, όπως πριν χρόνους σημείωνε ο πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος( σήμερα μεγάλος ΑΓΙΟΣ της Εκκλησίας μας)»
« Αν οι ισχυροί του κόσμου αποφάσισαν να αυτοκαταστραφούν, εμείς σαν Έλληνες και σαν Ελλάδα τι κάνουμε; Εμείς ούτε τάσεις μεγαλοϊδεατισμού έχουμε, ούτε τάσεις αυτοκαταστροφής. Γιατί λοιπόν να πηδήξουμε στο καμίνι της φωτιάς μαζί με τους άλλους τρελούς; Μήπως για να ικανοποιήσουμε τους ηγέτες μας που δεν μας χαλνούν τα χατίρια και φροντίζουν τους τελευταίους χρόνους να μας εξαθλιώσουν και εξαυλώσουν ;»
Σε λίγες ώρες και αυτοί που δεν προσεύχονται θα προσεύχονται(!!) εκλιπαρώντας να βρεθούν διέξοδοι ανάμεσα στα τσιμεντένια αδιέξοδα που μας εγκλώβισαν, με την μόνη διαφορά, ότι τώρα θα θέλουμε εδώ και τώρα να δραπετεύσουμε από τα στρατόπεδα των καταναγκαστικών δυσβάστακτων οικονομικών και άλλων μέτρων που μας επέβαλλαν παρά την θέληση μας.
Το γεγονός είναι ότι η Ελλάδα σε άθλια κατάσταση από οικονομικής, κοινωνικής κ.α πλευράς εισέρχεται μέσα στο παγκόσμιο καμίνι των δοκιμασιών ενός προαποφασισμένου πολέμου που σκοπό έχει να αλλάξει την ρότα του ανθρώπινου πολιτισμού και να τον φέρει κοντά στα γούστα των κατεξοχήν πολιτισμικών δολοφόνων.
Αν οι κατ επίφαση επικυρίαρχοι θέλουν να φτιάξουν ένα νέο πολιτισμό πάνω σε εκατόμβες θυμάτων αθώων γυναικόπαιδων και αμάχων… τους τον χαρίζουμε αυτόν τον δήθεν νέο πολιτισμό της νέας φασιστικής τάξης διότι δεν επιθυμούμαι να γίνουμε ηθικοί συναυτουργοί των ειδεχθών εγκλημάτων τους.
Αυτός ο νέος πόλεμος δεν γίνεται για τις ενεργειακές πηγές και τους ενεργειακούς γεωπολιτικούς διαδρόμους, ούτε λόγω της αντιπαράθεσης θρησκειών και κουλτούρας.
Όλα αυτά είναι οι κατ επίφαση δικαιολογίες των στρατηγικών αποβλήτων των δεξαμενών σκέψης που βάλθηκαν άμεσα να τελειώνουν με τα τρία μοναδικά εμπόδια που καθυστερούν την ολοκλήρωση του Μυστηρίου της ασεβείας και ανομίας που ήδη ενεργείται.
Ποια είναι τα τρία αυτά εμπόδια που τους αναβάλλουν τα δολοφονικά σχέδια τους; 1. ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. 2. Η ΠΕΦΙΛΗΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ των Αγίων Πατέρων μας και των Μαρτύρων μας. 3. Και ο στυλοβάτης της Παγκόσμιας Ειρήνης ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.¨
Άραγε θα τα καταφέρουν; Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ΛΑΜΨΕΙ η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ την στιγμή μάλιστα που άθελα τους την έχουν εμπλουτίσει με νέο ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΑΙΜΑ.»
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...