Ticker

10/recent/ticker-posts

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...ΜΕ...ΒΙΝΤΕΟ...!!



ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...ΜΕ...ΒΙΝΤΕΟ...!!
 



 
Οι Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Силы специальных операций/ ССΟ) αποτελούν μονάδες στρατηγικού επιπέδου που υπάγονται υπό το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.



Η συγκρότησή τους ξεκίνησε το 2009 ως μέρος ενός ευρύτερου ανασχηματισμού των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων συστάθηκε «σιωπηλά» το 2012 και τελικά ανακοινώθηκε το

Μάρτιο του 2013 από τον ίδιο τον Αρχηγό του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Valery Gerasimov.



Σύμφωνα με τον Gerasimov, οι SOF προορίζονται για να εκτελούν επιχειρήσεις ως «στρατηγικά εργαλεία» με πρωταρχικές αποστολές την παρέμβαση σε κρίσεις εκτός συνόρων τόσο για τη διενέργεια αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων όσο και για δολιοφθορές.



Ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο στις αρχές Δεκεμβρίου, αποκαλύπτει προσωπικό εφοδιασμένο με αρκετά προηγμένο εξοπλισμό και ατομικά υλικά για τα ρωσικά δεδομένα καθώς και εφαρμογή τακτικών διείσδυσης με άλματα ελεύθερης πτώσης HAHO/HALO αλλά και υποβρύχια διείσδυση ενώ παρουσιάζεται ποικιλία μέσων μεταφοράς (οχήματα υψηλής κινητικότητας, ταχύπλοα σκάφη Ειδικών Επιχειρήσεων και υποβρύχια οχήματα ROV).


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...