Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΟ.....ΘΥΜΙΖΟΥΝ...ΡΟΜΠΟΚΟΠ''....!!ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΚΤΟΙ....;;;Κανείς δεν ξέρει ποιας εθνικότητας είναι...Αγνώστου προελεύσεως αδίστακτοι εθισμένοι στην βία της καταστολής...ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ...!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΠΕΡΙΕΡΓΟ.....ΘΥΜΙΖΟΥΝ...ΡΟΜΠΟΚΟΠ''....!!ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΚΤΟΙ....;;;Κανείς δεν ξέρει ποιας εθνικότητας είναι...Αγνώστου προελεύσεως  αδίστακτοι εθισμένοι στην βία της καταστολής...ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ...!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!






Έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όποτε γίνεται κάποια διαμαρτυρία εναντία σε μια αντιλαϊκή πολιτική, όποτε γίνεται κάποια απεργία με διαδηλωτές και πάντα φορούν κουκούλες έτσι ώστε κανείς να μην ξέρει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις μαύρες «σιδερένιες» κουκούλες, που κυνηγούν τον κόσμο, τον βομβαρδίζουν με δακρυγόνα, τον ξυλοφορτώνουν αλύπητα και τον χτυπούν χωρίς κανένα έλεος.
Κανείς δεν ξέρει ποιας εθνικότητας είναι και ο χαρακτηριστικός σκληρός τρόπος που αντιμετωπίζουν τον κόσμο χωρίς κανένα δισταγμό, δείχνει πως δεν έχουν καμία σχέση μαζί του, σα να… είναι από άλλη χώρα!
Αγνώστου προελεύσεως, αδίστακτοι, εθισμένοι στην βία της καταστολής κατά κάθε λαϊκής διαμαρτυρίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...