Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΣΣΕΙ 8 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ!!ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!!Έπρεπε να τον αφήσουν να ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ δυο-τρία άτομα και να του ΧΑΙΔΕΨΟΥΝ το ΚΕΦΑΛΑΚΙ του;;;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ!!Άντε να χαθείτε από κει, καθίκια!!


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΣΣΕΙ 8 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ!!ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!!Έπρεπε να τον αφήσουν να ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ δυο-τρία άτομα και να του ΧΑΙΔΕΨΟΥΝ  το ΚΕΦΑΛΑΚΙ του;;;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ!!Άντε να χαθείτε από κει, καθίκια!!
 

 


Σε μια πρώτη αντίδραση ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος τόνισε  ότι οι συνάδελφοι του έπραξαν με βάση τη διεθνή πρακτική ενώ σχετικά με την ΕΔΕ σημείωσε πως πρόκειται για πρόταση ενός αξιωματικού, ο οποίος στη συνέχεια θα κριθεί για αυτό.
«Το πόρισμα δεν είναι απόφαση. Ο αξιωματικός που ολοκλήρωσε την ΕΔΕ δίνει το πόρισμα στον αρχηγό της ΕΛΑΣ και αυτός αποφασίζει αν θα παραπεμφθούν οι αστυνομικοί στο πειθαρχικό η όχι» δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης, συνήγορος υπεράσπισης των δύο εκ των κατηγορούμενων αστυνομικών.
Ανέφερε πως είναι λυπηρό οι ενδιαφερόμενοι να μην γνωρίζουν κάτι και το γραφείο του αρχηγού της ΕΛΑΣ να έχει πληροφορήσει πρώτα τα μέσα ενημέρωσης και τόνισε πως το σημαντικό είναι το τι θα πει η ποινική διαδικασία.
Σημείωσε μάλιστα πως του κάνει εντύπωση που – σύμφωνα με το πόρισμα – έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και για τους 8 ενώ η δικαιοσύνη έχει ασχοληθεί μόνο με τους 4.
Η ΕΔΕ υπό την ευθύνη ταξίαρχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθνών είχε διαταχθεί μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος των ιατροδικαστών για τα αίτα του θανάτου του 33χρονου στις 21 Σεπτεμβρίου έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.
Στην εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα ένας από τους αστυνομικούς να κρατά με γυμνό χέρι το «πειστήριο», το μαχαίρι δηλαδή που κράδαινε ο Ζακ Κωστόπουλος και απειλούσε τον κόσμο. Και οι αστυνομικοί τον αφόπλισαν. Και χάνουν τη δουλειά τους.
Και βέβαια και τα συστημικά ΜΜΕ, εις την υπηρεσία των κομματόσκυλων.
Έπρεπε να τον αφήσουν να μαχαιρώσει δυο-τρία άτομα και να του χαιδέψουν το κεφαλάκι του. Άμεση Δράση θα λέτε και θα κλαίτε. Να μην πηγαίνει πουθένα το 100. Αφήστε τους να τους φάνε οι ληστές. Αλλά δημοσιογράφοι, βουλευτάδες, επιχειρηματίες και μεγαλόσχημοι, ζητάνε φύλαξη. Τότε είναι καλή η αστυνομία. Άντε να χαθείτε από κει, καθίκια.
Loading...