Ticker

10/recent/ticker-posts

Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ...ΜΑΖΙΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ...!![7 ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!]ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 2019....!![ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ]!!


Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ...ΜΑΖΙΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ...!![7 ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!]ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 2019....!![ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ]!!







Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ 


Είναι εντυπωσιακό πως η γνωστή σταρ από το σίριαλ του bay watch η καλλίγραμμη Pamela Anderson με αφορμή τα γεγονότα της Γαλλίας πήγε δημόσια να καταγγείλει την Νέα Τάξη υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτά τα γεγονότα είναι μόνο η αρχή του χάους που έρχεται και της μεγάλης καταστροφής που ετοιμάζει η ελίτ σε μεγάλη κλίμακα δηλαδή υπερπώλησης των αυτοκινήτων και των άλλων δημοσίων κτιρίων δεν είναι τίποτα κοντά σε αυτά που θα γίνουν σε βάρος της ανθρωπότητας.


Τα γεγονότα με τα κίτρινα γιλέκα της Γαλλίας είναι μοναδικά στην ιστορία γιατί στην περίπτωση αυτή δεν έχουμε κάποιο αριστερό κίνημα ή κάποια εθνική επανάσταση αλλά έναν λαό που ξεσηκώνεται προκαλώντας τριγμούς στο ευρωπαϊκό και όχι μόνο κατεστημένο. Αυτοί που ξεσηκώνονται δεν ξεσηκώνονται κατά των λαθρο μεταναστών αλλά είναι κοινωνικές τάξεις που έχουν πληγεί και πλήττοντα συνέχεια από τα οικονομικά μέτρα λιτότητας που επιβάλλει αυτό το ευρωπαϊκό κατεστημένο στο γαλλικό λαό.
Αυτό και μόνο θα προσδίδει ένα ιδιαίτερο χαρακτηρισμό και οι φλόγες αυτές θα επεκταθούνε και σε άλλες χώρες.
Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, françois hollande, σε συνέντευξη που έδωσε πριν 2 ημέρες από τα γεγονότα ομολόγησε ότι ο Macron είναι ουσιαστικά ένας πρόεδρος – ανδρείκελο τις ελίτ. Σε αντίθετη γραμμή το 84% περίπου των Γάλλων διαδηλώνουν και απαιτούν αυτό το ανδρείκελο ο Μακρόν να παραιτηθεί από την εξουσία.
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Γαλλία και έπεται ‘’καυτή ‘’ συνέχεια τα είχαν προβλέψει κάποιες φωτισμένες ψυχές πριν από χρόνια προλέγοντας ουσιαστικά του που οδηγεί την ανθρωπότητα η παγκοσμία ελίτ. 
Αυτή η παγκοσμία ελίτ είναι η ίδια που προκαλεί συχνά αυτές τις κοινωνικές ταραχές, ακόμα και πολέμους, και επαναστάσεις όπως κλασικό παράδειγμα η ρωσική επανάσταση που την προκάλεσε η ελίτ βοηθώντας ουσιαστικά τον Λένιν, για να δημιουργεί τις προϋποθέσεις πιο εύκολης και πιο άνετης επιβολής της και έλεγχου της ανθρωπότητας. Στην περίπτωση αυτή είναι εύκολα να νομίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει ουσιαστικά γιατί δεν λαμβάνουμε υπόψη μας ακριβώς αυτόν τον σκοτεινό ρολό της παγκοσμίας συνομωσίας που όπως αποκαλύπτουν πολλές πηγές αποτελείται περίπου από 8500 άτομα που κινούν τα νήματα των εξελίξεων.
Μπροστά σε όλα αυτά γίνεται περισσότερο από ποτέ επιτακτική η ανάγκη συνεύρεσης και συνένωσης των υγιή ακόμα σκεπτόμενων ανθρώπων που θα έχουν ακόμα το πατριωτικό αλλά και φιλάνθρωπο συναίσθημα μέσα τους. 
Την ίδια ώρα σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα την ‘’προοδευτική’’ Σουηδία το σφράγισμα επεκτείνεται σε χιλιάδες Σουηδούς που δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...