ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...!!ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑΓΗ...!!Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΣΚΟΤ ΚΕΛΙ επέστρεψε από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5 εκ. ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ και με… ΑΛΛΟ DNA...!!ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...!![2 ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!


ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...!!ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑΓΗ...!!Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΣΚΟΤ  ΚΕΛΙ επέστρεψε από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5 εκ. ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ και με… ΑΛΛΟ DNA...!!ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...!![2 ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!Μία πρόσφατη μελέτη που βασίστηκε στη σύγκριση βιολογικού δείγματος από δύο δίδυμους αστροναύτες, τον Σκοτ και τον Μαρκ Κέλι, κατέδειξε πως η παραμονή του πρώτου στο διάστημα προκάλεσε όχι μόνο αύξηση, κατά πέντε εκατοστά, του ύψους του αλλά και αλλαγή στο DNA του.
Loading...
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...!!ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑΓΗ...!!Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΣΚΟΤ ΚΕΛΙ επέστρεψε από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5 εκ. ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ και με… ΑΛΛΟ DNA...!!ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...!![2 ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΑ!! ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...!!ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑΓΗ...!!Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΣΚΟΤ  ΚΕΛΙ επέστρεψε από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5 εκ. ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ και με… ΑΛΛΟ DNA...!!ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...!![2 ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΑ!! Reviewed by Markella Toufexi on Δεκεμβρίου 12, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.