Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ....ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΠΛΑ...ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.....που έφθασαν στους Βουλιαράτες για το 40ημερο μνημόσυνο προς τιμήν του Κωνσταντίνου Κατσίφα...!![BINTEO]


ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ....ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΠΛΑ...ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.....που έφθασαν στους Βουλιαράτες για το 40ημερο μνημόσυνο προς τιμήν του Κωνσταντίνου Κατσίφα...!![BINTEO]






Μυρίζει μπαρούτι! Φόβοι για σοβαρότατα επεισόδια κατά των συμπατριωτών μας!

Σύμφωνα με το mknews.eu που επικαλείται αλβανικό δημοσίευμα πριν από λίγη ώρα,  εκατοντάδες Αλβανοί εθνικιστές  έχουν δηλώσει ότι «θα υλοποιήσουν πορεία με κατεύθυνση προς τους Βουλιαράτες, με ανοικτό το ενδεχόμενο επεισοδίων τις επόμενες ώρες.

Όπως θα δείτε και εσείς στα παρακάτω βίντεο οι Αλβανοί εθνικιστές βαστούν τη σημαία των ΗΠΑ, ενώ λίγα άτομα φαίνεται να φέρουν σύμβολα του UCK και της «Μεγάλης Αλβανίας».

Προς αποφυγή επεισοδίων έχουν κινητοποιηθεί όλες οι δυνάμεις της χώρας στο Αργυρόκαστρο.

«Οι RENEA έχουν περικυκλώσει τους Βουλιαράτες και παίρνουν δραστικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων», λέει ο γαμπρός του Κ.Κατσίφα, μεταφέροντας ένα κλίμα τρομοκρατίας από την περιοχή.

Ενώ ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που τους επετράπη η διέλευση των συνόρων της Κακαβιάς από τις αλβανικές αρχές είναι τουλάχιστον 80 άτομα.

Εκατοντάδες μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Κουκέζι υλοποιούν αυτήν την ώρα την είσοδο τους με κάθε μέσο στο Αργυρόκαστρο για να μεταβούν έξω από το ελληνικό προξενείο και να διαμαρτυρηθούν για τους 7 Αλβανούς πολίτες, οι οποίοι κατά τους ίδιους και την προπαγάνδα των τοπικών ΜΜΕ, «δολοφονήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες στην Ελλάδα”.

Με τις κόκκινες σημαίες και τον ήχο του τραγουδιού «Αλβανία η μητέρα μου”, οι Αλβανοί εθνικιστές φωνάζουν μπροστά σε κεντρικό σημείο της πόλης προκαλώντας τους Έλληνες διπλωμάτες.

«Σήμερα συμμετέχουμε σε αυτή τη διαμαρτυρία για να υπενθυμίσουμε ότι Αλβανοί υπήκοοι δολοφονήθηκαν στην Ελλάδα αδίκως ενώ ήταν αθώοι», δήλωσε ένας από τους εθνικιστές διαδηλωτές.

Η παρουσία των σκληρών Αλβανών εθνικιστών στο Αργυρόκαστρο με την ανοχή του Ράμα αποτελεί μέγα κίνδυνο για τους Έλληνες εκδρομείς που κατέφθασαν στους Βουλιαράτες για το 40ημερο μνημόσυνο προς τιμήν του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε άνανδρα από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις RENEA.

Να θυμίσουμε ότι όπως αναφέρουν και οι πληροφορίες εδώ και ημέρες ο αλβανικός τύπος κατηγορεί την Ελλάδα και τους Έλληνες για κάθε φόνο Αλβανού στην χώρα μας καλλιεργώντας ανθελληνικό μένος.

Φυσικά,  διατρέχουν κίνδυνο Έλληνες πατριώτες που πήγαν να τιμήσουν τον ήρωα Κατσίφα.

Δείτε τα βίντεο:


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...