Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ...!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ...!![ΒΙΝΤΕΟ]






Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας κάτοικος Αρχαγγέλου, που κρίθηκε ένοχος ανθρωποκτονίας από αμέλεια, σε τροχαίο δυστύχημα, με θύμα τον Κωνσταντίνο Αργυράκη.

Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε στο δικαστήριο να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών και να μετατραπεί αυτή, παρά το λευκό ποινικό του μητρώο, σε χρηματική έναντι 5 ευρώ ημερησίως, σε μια υπόθεση όπου όλη η Ρόδος είχε συγκλονιστεί.
Σημειώνεται ότι στην δίκη κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας γνωστός ιατρός του νησιού, που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας. Εντύπωσε προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ το 46χρονο θύμα του τροχαίου, που προκάλεσε ο κατηγορούμενος, χαροπάλευε σε νοσοκομείο επί σειρά μηνών ο κατηγορούμενος δεν απέφυγε να παρουσιαστεί στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρατράγουδα» της Αννίτα Πάνια και να δηλώσει ότι είναι «μηχανή του σεξ»!!
Το θέμα καυτηρίασαν χθες στην δίκη συγγενείς του αδικοχαμένου Αρχαγγελίτη Κωνσταντίνου Αργυράκη, που επέπληξαν τον κατηγορούμενο κατ’ επανάληψη γιατί δεν επέδειξε καμία μεταμέλεια και χθες σε τρίτη απολογία που έδωσε παρουσίασε ένα νέο σενάριο για να πείσει ότι δεν είχε προκαλέσει το ατύχημα.
Συνεχίζει να οδηγεί το αυτοκίνητο χωρίς… καν ασφάλιση!
Ο Εισαγγελέας της έδρας συγκράτησε μάλιστα την ψυχραιμία του όταν διαπίστωσε κατά την διάρκεια της απολογίας του κατηγορούμενου ότι όχι μόνο εξακολουθούσε να οδηγεί το τρακαρισμένο και επικίνδυνο όχημα του αλλά δεν είχε καν μαζί του το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Θυμίζουμε ότι οι γονείς και τα αδέλφια του 46χρονου, που απεβίωσε μετά από μια μάχη 13 μηνών για να κρατηθεί στην ζωή σε νοσοκομείο της Κρήτης, είχαν κινητοποιήσει με δημόσιες ανακοινώσεις τους, τις αρχές και τους πολίτες για να βρούν μάρτυρες για το ατύχημα του οικείου τους.
Το χρονικό του δυστυχήματος
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε συγκεκριμένα ένοχος για το ό,τι στο 27°χλμ επαρχιακής οδού Ρόδου-Λίνδου, στις 22.7.14 και ώρα 19:20 από αμέλεια προξένησε το θάνατο άλλου, καθώς ενώ οδηγούσε, από έλλειψη προσοχής στην οδήγηση που όφειλε από τις περιστάσεις και μπορούσε να καταβάλει, δεν προέβλεψε το αξιόποινο αποτέλεσμα που προκάλεσε η πράξη του και επέφερε το θάνατο άλλου.
Συγκεκριμένα, οδηγώντας το ΤΧΕ αυτοκίνητό του, εξήλθε από την ανώνυμη-παρακαμπτήρια οδό παραβιάζοντας την υπάρχουσα στο σημείο πινακίδα με την ένδειξη STOP και επιχείρησε αιφνίδιο ελιγμό δεξιάς στροφής για να εισέλθει στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Λίνδου, με κατεύθυνση προς Λίνδο χωρίς να επιδείξει την απαιτούμενη σύνεση και προσοχή και χωρίς να βεβαιωθεί ότι μπορεί να το πράξει χωρίς κίνδυνο των λοιπών χρηστών της οδού, οι οποίοι κινούνταν επί αυτής.
Αποτέλεσμα της αμέλειάς του ήταν να ανακόψει την πορεία της κανονικά κινούμενης επί της οδού Ρόδου-Λίνδου, με κατεύθυνση προς Λίνδο, δίκυκλης μοτοσυκλέτας, οδηγούμενης από τον Κωνσταντίνο Αργυράκη του Γεωργίου, ο οποίος αντιλαμβανόμενος ότι ο κατηγορούμενος εισέρχεται στο δικό του ρεύμα κυκλοφορίας- παρεμβαίνοντας στην πορεία του, φρέναρε και επιχείρησε ανεπιτυχώς αποφευκτικό ελιγμό, όμως συνέπεια της επαφής του οχήματός του με το όχημα του κατηγορουμένου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, έπεσε στις προστατευτικές μπάρες του οδοστρώματος και υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υποσκληρίδια αιμορραγία, εγκεφαλικό οίδημα, θλάσεις στους πνεύμονες και ανοιχτό κάταγμα αριστερού αγκώνα, κακώσεις από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του μετά από συνεχή νοσηλεία στις 15.8.2015.
Ως συνήγορος πολιτικής αγωγής παρέστη ο δικηγόρος κ. Θεόδωρος Παπαγεωργίου.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...