Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ Μητροπολίτης Μόρφου ΝΕΟΦΥΤΟΣ!!''ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...!!ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ...!!ΜΕΤΑ τα μεγάλα γεγονότα ΟΣΟΙ ΣΩΘΟΥΝ θα ΚΛΗΘΟΥΝ να κηρύξουν ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ''....!![2 ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ Μητροπολίτης Μόρφου ΝΕΟΦΥΤΟΣ!!''ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...!!ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ...!!

ΜΕΤΑ τα μεγάλα γεγονότα ΟΣΟΙ ΣΩΘΟΥΝ θα ΚΛΗΘΟΥΝ να κηρύξουν ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ''....!![2 ΒΙΝΤΕΟ]





Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου Κύπρου κ.κ Νεόφυτος φιλοξενούμενος της ενορίας Αποστόλου Αντρέα, Πλατύ Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, στην αίθουσα του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας, Πλατύ Αγλαντζιάς, στο πλαίσιο των ομιλιών για νέους μιλάει για την σύγχρονη εποχή, την μετάνοια, την ελευθερία, τον πόλεμο και τα μεγάλα γεγονότα, την Ορθοδοξία και την επιμελημένη μετάνοια που πρέπει να έχουμε εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στον ρόλο που επιβάλει η σύγχρονη εποχή.

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή θα χειροτερέψει και το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν. Έτσι πριν τα παγκόσμια γεγονότα θα υπάρξουν δύο (2) σημεία κατά τον μητροπολίτη Νεόφυτο της Μόρφου: α. ο Ερντογάν θα εξουδετερωθεί και β. θα γίνει επίθεση στο Ιράν. Δεν είναι απαραίτητο βέβαια να εξουδετερωθεί ο Ερντογάν, γιατί η υπερηφάνειά του είναι αρκετή να τον εξουδετερώσει, μέσω των λανθασμένων αποφάσεών του, από μόνη της! Η ξαφνική πολεμική διένεξη στην περιοχή του Ευφράτη προβλέπεται από την Αποκάλυψη. Είναι η προειδοποίηση ότι ο παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος.
 
Loading...