Ticker

10/recent/ticker-posts

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!Θα έσπερναν τον θάνατο με 2.800 δόσεις ΗΡΩΙΝΗΣ...!!


ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!Θα έσπερναν τον θάνατο με 2.800 δόσεις ΗΡΩΙΝΗΣ...!!
 




Με σκοπό να σπείρουν τον θάνατο στα θύματά τους, διακινώντας 2.800 δόσεις ηρωίνης συνελήφθησαν χθες το βράδυ έξω από τον Βόλο ένας 49χρονος άνδρας και μία 39χρονη γυναίκα.
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου αξιοποιώντας πληροφορίες έφτασε στο κατώφλι τους. Ύστερα από έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι τους παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκαν 2.800 δόσεις ηρωίνης σε ποσότητα 256 γραμμαρίων. 
Επάνω τους μάλιστα βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία ηρωίνης βάρους 15.73 γραμμαρίων και συσκευασία με χασίς 11,64 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες για διακίνηση ναρκωτικών και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: The Newspaper 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...