Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018...!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ....ΗΧΗΣΕ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΑΚΟΥΝΗΤΟ...ΣΕΙΣΜΟ...!!Οπως είπαν οι σεισμολόγοι άρχισε να χτυπάει ΩΣ ΤΗΝ άλλη πλευρά του πλανήτη...!!ΤΙ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ Το National Geographic...!!

ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018...!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ....ΗΧΗΣΕ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΑΚΟΥΝΗΤΟ...ΣΕΙΣΜΟ...!!Οπως είπαν οι σεισμολόγοι άρχισε να χτυπάει ΩΣ ΤΗΝ άλλη πλευρά του πλανήτη...!!ΤΙ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ Το National Geographic...!!

 


Οι σεισμικοί αισθητήρες κατέγραψαν για πρώτη φορά το γεγονός αυτό που προήλθε κοντά σε ένα νησί μεταξύ της Μαδαγασκάρης και της Αφρικής!!!! Στη συνέχεια, ο ήχος της καμπάνας όπως είπαν οι σεισμολόγοι άρχισε να χτυπάει  ποιο μακριά όσο στη Χιλή την Νέα Ζηλανδία και το Καναδά!!!!
Στη Χαβάη στην άλλη πλευρά του πλανήτη έγινε αντιληπτός ο ήχος της παράξενης καμπάνας από το σεισμικό ινστιτούτο!!!!!
Κανείς δεν ξέρει τι ήταν!!!!
Αερόλιθος!!;;!! Υποθαλάσσιο ηφαίστειο!!;;!! Πυρηνική δοκιμή!!;;!!
“Δεν νομίζω ότι έχω ξανά δει κάτι τέτοιο”, αναφέρει το National Geographic,σύμφωνα με το σχόλιο του καθηγητή πανεπιστήμιου Columbia Göran Ekström ( Γκόραν Έκστρομ –https://www.ldeo.columbia.edu/~ekstrom/ )!!!! “Αυτό δεν σημαίνει ότι, τελικά, η αιτία αυτών είναι τα ξωτικά.” Δήλωσε…!!!!
Το κέντρο του μυστηρίου είναι το μικροσκοπικό νησί Mayotte ( Mαγιότ – https://en.wikipedia.org/wiki/Mayotte ) όπου είναι  τοποθετημένο εκ φύσεως περίπου στα μισά της Αφρικής και της Μαδαγασκάρης!!!! Έχει υποβληθεί σε συνεχόμενη δραστηριότητα σεισμών από τον Μάιο!!!! Οι περισσότεροι ήταν μικροί, αλλά ο μεγαλύτερος  στις 8 Μαΐου ήταν ο μεγαλύτερος στην ιστορία του νησιού, φτάνοντας σε μέγεθος 5,8!!!!
Αλλά η συνεχόμενη δραστηριότητα του σεισμού ήταν σε παρακμή πριν εντοπιστεί ο μυστηριώδης ήχος νωρίτερα αυτό το μήνα!!!!
Ο Eκτσρομ, ο οποίος ειδικεύεται σε ασυνήθιστους σεισμούς, επισημαίνει πολλά για το γεγονός της 11ης Νοεμβρίου ότι ήταν περίεργο!!!! Ήταν σαν ο πλανήτης να χτύπησε σαν μια μεγάλη καμπάνα, διατηρώντας ένα μονοτονικό ήχο χαμηλής συχνότητας καθώς εξαπλώθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να ξέρετε ότι οι σεισμοί, από τη φύση τους, συνήθως καταγράφονται ως σύντομες, αιχμηρές “ρωγμές”!!!!
Καθώς οι εντάσεις στο φλοιό της Γης ξαφνικά απελευθερώνονται, οι παλμοί των σαφώς αναγνωρίσιμων σεισμικών κυμάτων εκπέμπουν προς τα έξω από εκεί που συμβαίνει η ολίσθηση!!!!
Το πρώτο σήμα καλείται κύριο κύμα: κύματα συμπίεσης υψηλής συχνότητας που εκπέμπουν σε πορεία όπως τα τσαμπιά από τα  σταφύλια!!!
Στη συνέχεια έρχεται ένα Δευτερεύον κύμα: Αυτά τα κύματα υψηλής συχνότητας τείνουν να “κουνάψουν” περισσότερο!!!
Μόνο τότε έρχονται τα κύματα της επιφάνειας: Αυτά τα αργά, βαθιά ως θραύσματα που τείνουν να παραμείνουν, και μπορούν να κυκλώσουν τη Γη αρκετές φορές!!!!
Το γεγονός της 11ης Νοεμβρίου είναι αξιοσημείωτο στο γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν πρωτογενή ή δευτερεύοντα κύματα!!!
Το μόνο που καταγράφηκε ήταν το βαθύ, συντονιστικό κύμα επιφανείας!!!! Και δεν έσπευσε, όπως το κύμα επιφάνειας του σεισμού που τείνει όλο αυτό!!! Αντ ‘αυτού, διατήρησε μια πολύ πιο καθαρή σχεδόν μουσική συχνότητα με απόλυτο ήχο καμπάνας!!!
Το National Geographic αναφέρει ότι η γαλλική γεωλογική έρευνα υποπτεύεται ότι ένα νέο ηφαίστειο μπορεί να αναπτύσσεται στα ανοικτά των ακτών του Mayotte!!!! Ενώ το νησί δημιουργήθηκε από ηφαιστειακή δραστηριότητα, είναι αδρανές για περισσότερα από 4.000 χρόνια!!!!
Οι Γάλλοι πιστεύουν ότι ο παράξενος δακτύλιος μπορεί να έχει δημιουργηθεί από μια κίνηση μάγματος περίπου 30 μίλια από την ακτή και βαθιά υποβρύχιος!!! Αυτό υποστηρίζεται από τους αισθητήρες GPS που ανιχνεύουν ότι η Mayotte έχει μετακινηθεί περίπου 2 ίντσες στα νοτιοανατολικά σε λιγότερο από πέντε μήνες!!!!
Αλλά είναι μια κακώς χαρτογραφημένη περιοχή!!! Ακριβώς όμως το τι μπορεί να είναι κάτω από τον ωκεανό οι σεισμολόγοι μόνο θεωρίες μπορούν να κάνουν χωρίς να είναι σίγουροι σε αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο !!!
Ο Έκστρομ πιστεύει ότι το ασυνήθιστα καθαρό σήμα θα μπορούσε να προκληθεί από το μάγμα που εκτοξεύεται γύρω από ένα θάλαμο ή από ένα τεράστιο κενό στα υπόγεια τοιχώματα !!!! Αλλά όπως είπε αυτό το υπόγειο κενό θα πρέπει να είναι τόσο μεγάλο όσο σχεδόν η μισή Ευρώπη ή και όλη !!!! Αλλά δεν είναι βέβαιος !!!!
Αυτό και μόνο σημαίνει ότι η γη είναι κούφια, δηλαδή ότι έχει κοιλώματα μεγάλα μέσα στο εσωτερικό της !!! Αυτό αυξάνει και την θεωρία της Μέσης Γης ως ύπαρξη όπου πολλές αποδείξεις δείχνουν ότι υπάρχει !!!! Μην ξεχνάτε ότι μετά τις πυρηνικές εκρήξεις που έθεσε η ΝASA στο φεγγάρι ακούστηκε σχεδόν ο ίδιος θόρυβος όπου  έκανε πολλούς ερευνητές  να λένε ότι  το φεγγάρι είναι κούφιο  και ότι ίσως είναι ένα αστέρι  θανάτου δηλαδή ένα τεράστιο αρχαίο διαστημόπλοιο !!!!
 Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε !!!!
 Αν δεν πιστεύετε σε κάτι,  δεν πάει να πει αυτό το  κάτι ότι δεν υπάρχει!!!
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...