Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ...!!ΣΥΜΦΩΝΑ με Αμερικανούς μελετητές ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ του 2018-2019 θα είναι από τους πιο ΒΑΡΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ των τελευταίων ετών...!!2 ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ...!!


ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ...!!ΣΥΜΦΩΝΑ με Αμερικανούς μελετητές ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ του 2018-2019 θα είναι από τους πιο ΒΑΡΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ των τελευταίων ετών...!!2 ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ...!!








Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ 


Σύμφωνα με Αμερικανούς μελετητές ο χειμώνας του 2018-19 θα είναι από τους πιο βαρείς χειμώνες των τελευταίων ετών.

Οι παρατηρήσεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο αυξάνονται συνεχώς με ολέθριες συνέπειες για τους κατοίκους.

Το επίμαχο ερώτημα είναι αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο σταδιακής επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

Calling it «mammoth»! – Nearly 400,000 without power

Όπως έχουν διαπιστώσει και αυτό προβάλλεται σε πολλά αμερικανικά σάιτς, όλο και λιγότερο εμφανίζεται ο ήλιος και όλο και λιγότερο οι ηλιακές ακτίνες φτάνουν στην επιφάνεια της γης.

Αυτό έχει ως συνέπεια την ολοένα και περισσότερο ψύχρανση μεγάλων εκτάσεων. Δηλαδή από το φαινόμενο του θερμοκηπίου που μας είχανε προβάλλει με έντονο τρόπο τα προηγούμενα χρόνια με σκοπό να εκφοβίζουν τους πληθυσμούς, περνάμε τώρα σε μια εποχή ψυχρού κλίματος.

Τι ρόλο παίζουν εδώ οι συνεχείς αεροψεκασμοί με ουσίες όπως βάριο και αλουμίνιο που τα τελευταία χρόνια όλο εντείνονται και περισσότερο.

Οι ίδιοι οι Αμερικανοί μελετητές πιστεύουν και έχουν διαπιστώσει ότι αυτοί οι αεροψεκασμοί συμβάλλουν στο να κρύβεται όλο και πιο πολύ ο ήλιος με συνέπεια βλαβερές συνέπειες στην υγεία, αύξηση των θανάτων και σταδιακή μείωση του πληθυσμού.

Η Nasa εφαρμόζει συστηματικά σχέδιο ψύχρανσης μέσω αποκρύψεις του ήλιου και των ηλιακών ακτινών.

Το μακάβριο αυτό σχέδιο είναι σε εξέλιξη.

Η Γή ψυχραίνεται και εμείς μπλοκάρουμε τον ήλιο.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis
 




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...