Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ!!Και επίσημα παρελθόν, μετά από 18 χρόνια, από την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (CDU) αποτελεί η σημερινή καγκελάριος Ανγκέλα Μέρκελ!!ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗΓΟ Το έκτακτο συνέδριο των Χριστιανοδημοκρατών ΤΗΝ Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ!!Και επίσημα παρελθόν, μετά από 18 χρόνια, από την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (CDU) αποτελεί η σημερινή καγκελάριος Ανγκέλα Μέρκελ!!ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗΓΟ Το έκτακτο συνέδριο των Χριστιανοδημοκρατών ΤΗΝ
Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ!![ΒΙΝΤΕΟ]





Και επίσημα παρελθόν, μετά από 18 χρόνια, από την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (CDU) αποτελεί η σημερινή καγκελάριος Ανγκέλα Μέρκελ.
Το έκτακτο συνέδριο των Χριστιανοδημοκρατών στο Αμβούργο αυτήν την ώρα ανέδειξε ως νέο του αρχηγό την αποκαλουμένη «ΜΕΡΚΕΛ 2», την Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ (56 ετών).
H Κραμπ-Κάρενμπαουερ, γνωστή και ως Α.Κ.Κ. θεωρείται έμπιστη της καγκελαρίου Μέρκελ. Η 55χρονη μητέρα τριών παιδιών ήταν διαδοχικά υπουργός Εσωτερικών, Παιδείας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο κρατίδιο του Ζάαρ πριν αναδειχθεί το 2011 πρωθυπουργός του κρατιδίου. 

Από τότε κατάφερε δύο φορές να κερδίσει τις τοπικές εκλογές – την τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2017, σε μια περίοδο που το κόμμα της σημείωνε σε εθνικό επίπεδο θεαματική πτώση. Στα θέματα της οικονομίας και της κοινωνικής πολιτικής υποστηρίζει τις θέσεις της αριστερής πτέρυγας του κόμματός της, ενώ σε ζητήματα αξιών η καθολική πολιτικός διατηρεί συντηρητικές απόψεις.
Loading...