Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΑΛΟΣ ΜΕ την σκισμένη Ελληνική ΣΗΜΑΙΑ που εμφανίζεται στο ΝΕΟ video clip ΤΟΥ γνωστού τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου!!ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ!!


ΣΑΛΟΣ ΜΕ την σκισμένη Ελληνική ΣΗΜΑΙΑ που εμφανίζεται στο ΝΕΟ video clip ΤΟΥ γνωστού τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου!!ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ!!

 




Στη πόλη της Χαλκίδας γυρίστηκε πρόσφατα το νέο video clip του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Νίκου Μακρόπουλου για το καινούργιο του τραγούδι «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα»…
Αλγεινή εντύπωση ωστόσο προκαλεί στο συγκεκριμένο video clip, -το οποίο κάνει θραύση στο youtube έχοντας ξεπεράσει τα 3.085.655 views-, η εμφάνιση της σκισμένης ελληνικής σημαίας, η οποία κρεμόταν εδώ και αρκετό καιρό κομμένη και ξεφτισμένη στο Κάστρο των Φύλλων, χωρίς να αντικατασταθεί άμεσα, παρόλο και τις συνεχείς δημόσιες καταγγελίες των πολιτών.

Το video clip δημοσιεύτηκε την 1η Οκτωβρίου 2018 και ενάμιση μήνα μετά, και συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου, ο Δήμος Χαλκιδέων δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Νίκο Μακρόπουλο, επειδή όπως λέει, επέλεξε τον Δήμο Χαλκιδέων για τα γυρίσματα του νέου του video clip.., χωρίς όμως να κάνει καμία τοποθέτηση για το άσχημο θέαμα με την γαλανόλευκη που δεν τιμά καθόλου την πόλη της Χαλκίδας.
Όπως είναι φυσικό, στα social media και στο youtube τα αρνητικά σχόλια των χρηστών δίνουν και παίρνουν αναφορικά με την σκισμένη σημαία.

Δείτε ολόκληρο το video clip που γυρίστηκε στη Χαλκίδα (από το 2:00 η εμφάνιση της σκισμένης σημαίας):
Loading...