Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΡΥΦΗ ''ΑΓΑΠΗ'' ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!Russian BMP 3 IFV APC AWSOME POWER!!Το όχημα είναι 25 τόνων κατασκευασμένο ΕΤΣΙ ώστε να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ κάθε στρατιωτικό όχημα επίθεσης!!ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ με κανόνι 30mm και πυραυλικά συστήματα ΚΑΙ αυτόματο σύστημα το οποίο έχει την ικανότητα να ΕΠΙΛΕΓΕΙ χωρίς την παρέμβαση ΑΝΘΡΩΠΟΥ το ΣΤΟΧΟ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚΑΡΕΙ!!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΡΥΦΗ ''ΑΓΑΠΗ'' ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!Russian BMP 3 IFV APC AWSOME POWER!!Το όχημα είναι 25 τόνων κατασκευασμένο ΕΤΣΙ ώστε να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ  κάθε στρατιωτικό όχημα επίθεσης!!ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ με κανόνι 30mm και πυραυλικά συστήματα ΚΑΙ αυτόματο σύστημα το οποίο έχει την ικανότητα να ΕΠΙΛΕΓΕΙ χωρίς την παρέμβαση ΑΝΘΡΩΠΟΥ το ΣΤΟΧΟ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚΑΡΕΙ!!







Αυτό το όχημα είναι κατασκευασμένο ώστε να αντιμετωπίσει κάθε στρατιωτικό όχημα επίθεσης, το οποίο είχε στην υπηρεσία του ο ρωσικός και προηγουμένως ο σοβιετικός στρατός από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.
Τα 25 τόνων οχήματα μπορούν να μεταφέρουν πλήρωμα έξι ατόμων και προστατεύουν με την βαριά πανοπλία τους το πλήρωμα σε κάθε επιχείρηση. Είναι εξοπλισμένα με κανόνι 30mm και πυραυλικά συστήματα ενάντια σε τανκς, τροφοδοτημένο με ένα αυτόματο σύστημα το οποίο έχει την ικανότητα να επιλέγει χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα το στόχο.



Loading...