Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!RT!!Ο ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!Η μεγαλύτερη ναυτική ΑΡΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ περιλαμβανομένων 10 πλοίων τα οποία φέρουν πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Kalibr ΚΑΙ υποβρύχια ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΗ!!ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!RT!!Ο ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!Η μεγαλύτερη ναυτική ΑΡΜΑΔΑ  ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ περιλαμβανομένων 10 πλοίων τα οποία φέρουν πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Kalibr ΚΑΙ υποβρύχια ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΗ!!ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ  ΣΕ ΔΡΑΣΗ!!






Η Ρωσία ανακοίνωσε πως ανέπτυξε τη νέα της φρεγάτα με πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Kalibr στη Μεσόγειο, λίγους μήνες αφότου η Μόσχα ενίσχυσε τις ναυτικές δυνάμεις της ανοικτά των συριακών ακτών.

«Η φρεγάτα Ναύαρχος Μακάροφ του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας εγκατέλειψε τη (ναυτική βάση) της Σεβαστούπολης με κατεύθυνση τα στενά της Μαύρης Θάλασσας. Το πλοίο θα επιχειρεί στο πλαίσιο της υφιστάμενης δύναμης του ρωσικού στόλου στη Μεσόγειο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η Ρωσία έχει εκτοξεύσει στο παρελθόν πυραύλους κρουζ Kalibr από φρεγάτες και υποβρύχια στη Μεσόγειο εναντίον στρατιωτικών στόχων σε υποστήριξη των επιθέσεων του συριακού στρατού.
Το υπουργείο δεν ανέφερε αν η φρεγάτα πρόκειται να λάβει μέρος στη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, όπου η Μόσχα υποστηρίζει τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ αφότου εισήλθε στον πόλεμο το 2015.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε τον Μάιο πως ρωσικά στρατιωτικά πλοία με πυραύλους κρουζ Kalibr θα βρίσκονται σε μόνιμη ετοιμότητα στη Μεσόγειο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική απειλή, όπως τη χαρακτήρισε, στη Συρία.
Η Ρωσία ανέπτυξε πολλά πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο φέτος το καλοκαίρι, περιλαμβανομένων των φρεγατών Ναύαρχος Γκριγκαρόβιτς, Ναύαρχος Έσεν και Πουτλίβι, μαζί με το αποβατικό πλοίο Νικολάι Φιλσένκοφ και την κορβέτα πυραύλων Βίσνι Βόλατσεκ.
Η εφημερίδα Izvestia ανέφερε τον Αύγουστο πως η Ρωσία έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη ναυτική ομάδα της στη Μεσόγειο από το 2015, περιλαμβανομένων 10 πλοίων, τα περισσότερα από τα οποία φέρουν πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Kalibr. Πρόκειται να αναπτυχθούν και άλλα πλοία, ανέφερε η εφημερίδα, ενώ έχουν αναπτυχθεί επίσης δύο υποβρύχια.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...