Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟ ΣΕΙΣΜΟΓΟΝΟ ΡΗΓΜΑ......!!ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;[BINTEO ΑΠΟ NATIONAL GEOGRAPHIC!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟ ΣΕΙΣΜΟΓΟΝΟ ΡΗΓΜΑ......!!ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;[BINTEO ΑΠΟ  NATIONAL GEOGRAPHIC!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!







Κατασκευασμένη πάνω από ενεργό ρήγμα και έχοντας μήκος 2,5 χιλιόμετρα, η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου αποτελεί αναμφίβολα ένα θαύμα της Μηχανικής.
«Η γέφυρα βρίσκεται ακριβώς πάνω από ένα ενεργό σεισμογόνο ρήγμα, ενώ το βάθος αγγίζει τα 65 μέτρα. Δεν είχε ξαναχτιστεί πουθενά γέφυρα με τόσο βαθιά θεμέλια. Χρειαζόταν ένα τολμηρό σχέδιο για να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια και το αναλαμβάνει σχέδιο της γαλλικής εταιρείας Vinci που αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί ξανά…..
Η καλωδιωτή γέφυρα που ολοκληρώθηκε το 2004 μεταξύ του Ρίου και του Αντιρρίου συνδέει την Πελοπόννησο με τη δυτική ηπειρωτική Ελλάδα.

Loading...