Τρομακτικό ατύχημα ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η Γερμανίδα πιλότος της Formula 3, η 17ΧΡΟΝΗ Sophia Floersch κατά τη διάρκεια του ΤΕΛΙΚΟΥ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Κυπέλλου F3 στο Μακάο ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ... ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ...!! ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


Τρομακτικό ατύχημα ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η Γερμανίδα πιλότος της Formula 3, η 17ΧΡΟΝΗ Sophia Floersch κατά τη διάρκεια του ΤΕΛΙΚΟΥ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Κυπέλλου F3 στο Μακάο  ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ... ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ...!! ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!
  
Η Γερμανίδα πιλότος της Formula 3, η 17χρονη Sophia Floersch, είχε ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου F3 στο Μακάο.
Αμέσως μετά τη τρομακτική συντριβή της νεαρής πιλότου, βγήκε «κόκκινη σημαία» και διακόπηκε ο αγώνας για δεύτερη φορά, καθώς νωρίτερα υπήρξε συμβάν με πολλά μονοθέσια και χρειάστηκε να καθαριστεί η πίστα.
Λίγο μετά τη δεύτερη εκκίνηση του αγώνα, η Floersch φάνηκε να έχει χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου της πριν τη στροφή Lisboa και όπως φαίνεται και στο βίντεο, μπαίνει στη στροφή κυριολεκτικά πετώντας πάνω από μονοθέσιο αντιπάλου της και πέφτοντας πάνω σε κερκίδες.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το συμβάν καθώς αυτές δίνονται με φειδώ. Ωστόσο η Canal Plus αναφέρει ότι το ιατρικό team ενημέρωσε πως τρεις φωτογράφοι και ένας κάμεραμαν βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το βίντεο τραβήχτηκε από τον χρήστη του Twitter, VanGamerenF1, που μαγνητοσκοπούσε τον αγώνα.
Loading...
Από το Blogger.