Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΕ...!!ΑΥΤΟΣ ΗΠΙΕ ΩΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΑΘΩΟ'' ΡΙΧΑΡΔΟ.....!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...!!

ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΕ...!!ΑΥΤΟΣ ΗΠΙΕ ΩΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΑΘΩΟ'' ΡΙΧΑΡΔΟ.....!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ  ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...!!





Μας έχει συνηθίσει να γράφει -και έχει μεγάλο ταλέντο σε αυτό- τους στίχους τραγουδιών....
Μιλάμε για την Ναταλία Γερμανού, την οποία ομολογούμε ότι αγαπάμε και δεν χάνουμε εκπομπή της κάθε ΣΚ στον Αlpha
Κι όμως η δημοφιλής στιχουργός και παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού έχει γράψει τους στίχους του τραγουδιού του συλληφθέντα ενεχυροδανειστή Ριχάρδου!
Τα τηλεοπτικά κανάλια μέχρι και σήμερα παίζουν διαφημίσεις του Ριχάρδου.
Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα το οποίο κάποιοι εξαφάνισαν από παντού.
Μας βγήκε η ψυχή αλλά το βρήκαμε.
«Ριχάρδος Ριχάρδος τα πάντα είναι αλλιώς γιατί εδώ ότι λάμπει είναι χρυσός …Εμάς κάνεις δεν βγαίνει χαμένος Ριχάρδος θα πει …κερδισμένος»
Η έντυπη έκδοση του ΚΟΥΚΟΥ στην καθημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ δημοσίευσε το θέμα στις 7 Ιουνίου 2018

ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...