Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ!!ΠΕΝΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ!!ΠΕΝΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!










Ύστερα από 10 ημέρες από την ημέρα που έπεσε νεκρός από αλβανικά αστυνομικά πυρά ο 35χρονος Έλληνας Κωνσταντίνος Κατσίφας στους Βουλιαράτες της Β.Ηπείρου, η σορός του  καλυμμένη με την ελληνική σημαία   μεταφέρθηκε πριν από λίγo  στο πατρικό του σπίτι ,όπου και θα παραμείνει μέχρι και αύριο .

kk
Στις 13.00 τοπική ώρα  το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου  θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει  η ταφή του 35χρονου  στο κοιμητήριο του χωριού .
Τραγικοί «πρωταγωνιστές» ο πατέρας του ,η μητέρα του, οι αδερφές του  αλλά και όλο το χωριό που έχει βυθιστεί στο πένθος…







Loading...