Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΜΗ....ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...βαθυς υποκωφος κροτος σαν εκρηξη μεσα στην γη και κουνημα…!!Αλλα καταγραφη σεισμου καμμια!!Τι Είναι ΕΚΕΙΝΟ που ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗ ΓΗ αλλά ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ οι ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΙ στη Χώρα μας;;;;ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕ...!!


ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΜΗ....ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...βαθυς υποκωφος κροτος σαν εκρηξη μεσα στην γη και κουνημα…!!Αλλα καταγραφη σεισμου καμμια!!Τι Είναι ΕΚΕΙΝΟ που ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗ ΓΗ αλλά ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ οι ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΙ στη Χώρα μας;;;;ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕ...!!










Ένα πολύ περίεργο και παράδοξο φαινόμενο φαίνεται να συμβαίνει στη χώρα μας και, πραγματικά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, σύμφωνα με τις περιγραφές που δίνονται.



Όπως διαβάζουμε στο katohika.gr στις 3/11/18, ακούγεται ένας υπόγειος θόρυβος στην περιοχή της Εύβοιας ο οποίος φαίνεται να παράγει κάποιο είδος δόνησης που κανείς σεισμογράφος δεν έχει καταγράψει.



Το εντυπωσιακότερο όλων, είναι πως στη δημοσίευση αυτή υπάρχουν αρκετά σχόλια που συμφωνούν και επιβεβαιώνουν ότι τα έχουν νιώσει σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, όπως τη Νότια Κρήτη, την Ηγουμενίτσα. το Ιόνιο, την Αττική.



Σε ένα από αυτά προσπαθεί να δοθεί μία εξήγηση: «Ειχε γραφτει οτι για να μην ανοιγουνε πολλες τρυπες οταν τραβανε το φυσικο αεριο, προτιμανε να γκρεμιζουνε τα μεταξυ των θυλακων φυσικου αεριου φυσικα χωρισματα της γης, με τα καταλληλα εκκρητικα…. και ετσι με μια γεωτρηση, τραβανε επανω το φυσικο αεριο απο περισσοτερους θυλακες….»



Σε άλλα σχόλια η εξήγηση δίνεται με τον ισχυρισμό ότι εμπλέκεται το HAARP, όπως: «Δεν ειναι εκρηξη. Ειναι το σημειο που οι χαμηλες συχνοτητες δημιουργουν την αρχη του ρηγματος για να γινει ο σεισμος. Ετσι δουλευει το “χααρπ” που δεν γνωριζουμε ποιος χειριζεται ομως».



Όπως, λοιπόν, υποστηρίζεται από αρκετό κόσμο ανά την Ελλάδα, υπάρχει ένας υπόκωφος θόρυβος, κάποιο είδος δόνησης, τα οποία όμως δεν καταγράφονται πουθενά.



Ας δούμε το ίδιο το κείμενο από το katohika.gr και τον Stranger:



Αυτο με τον υπογειο θορυβο που κουνιεται ολη η Γη και κανενας σεισμογραφος δεν καταγραφει τιποτα τι ειναι;



13.37 Υπογεια δυνατη εκρηξη και ταυτοχρονα τεκtoνικη κινηση για 1-2 δευτερα , περιοχη ευβοια ..!



Κοιταζω παντου να τον δω καταγεγραμμενο κανενας σεισμος γραφος δεν εχει κανει καατγραφη..!



Ταυτοχρονα γνωριζω οτι αυτο το φαινομενο εχει γινει και γινεται συχνα σε ολη την Ελλαδα … βαθυς υποκωφος κροτος σαν εκρηξη μεσα στην γη και κουνημα…! Μαρτυριες δεκαδες …αλλα καταγραφη σεισμου καμια !



Το ακριβως παιζει; Εχουν πολεμο οι καλικαντζαροι και δεν το γνωριζουμε ;…Υπαρχει καποιο ακρως απορρητο σχεδιο να αμολαμε τιποτα βομβες σε συγκεκριμενα υπογεια σημεια ωστε να δημιουργησουμε αυριο κανα σεισμουλη εκει που θελουμε ;



Απλη φυσικη και σε υπογειες σπηλιες εχουμε κατολισθησεις; .. Αν ναι και το εχουν αντιληφθει πολυ ανθρωποι σε μεγαλο γεωγραφικο διαμερισμα τοτε γιατι δεν υπαρχει καταγραφη της δονησης ;



Πολλα τα ερωτηματα …και θα ηθελα και πολλες μαρτυριες …!



Το ακουσατε και το νοιωσατε και εσεις οι μερικοι απο εμας ζουμε σε αλλο παραλληλο συμπαν ..;



Stranger..
 Γράφει ο Σπύρος Μακρής


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...