Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΕΟΣ!!ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ θα ταφεί ο ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ Κωνσταντίνος Κατσίφας!!Τρέμουν οι Αλβανοί το Ελληνικό ΤΣΟΥΝΑΜΙ στην Βόρειο Ήπειρο!! (ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ)


ΔΕΟΣ!!ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ θα ταφεί ο ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ Κωνσταντίνος Κατσίφας!!Τρέμουν οι Αλβανοί το Ελληνικό ΤΣΟΥΝΑΜΙ στην Βόρειο Ήπειρο!! (ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ)
 



 

 
Από χιλιάδες κόσμου αναμένεται να πλημμυρίσουν οι Βουλιαράτες το μεσημέρι της Πέμπτης, ημέρα της κηδείας του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών την 28η Οκτωβρίου.
Για τον λόγο αυτό έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας. Οι αρχές τόσο από την μια όσο και από την άλλη πλευρά των συνόρων έχουν λάβει ειδικά μέτρα έτσι ώστε να αποφευχθούν γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις των δυο χωρών, τώρα που το κλίμα είναι τόσο τεταμένο. Δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η οικογένεια Κατσίφα μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα παρέλαβε στη 1.00 τα ξημερώματα τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο Τιράνων, δέκα ημέρες μετά το θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ ο Κωνσταντίνος Κατσίφας θα ταφεί με στρατιωτικά ρούχα.

Η εισαγγελία Τιράνων, ύστερα από την παρέμβαση της αλβανικής προεδρίας, έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας η οποία ζει δραματικές στιγμές. Η σορός στις 6.00 το πρωί έφτασε στο γραφείο τελετών στην Δερβιτσάνη και αναμένεται να μεταφερθεί νωρίς το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με την παράδοση του τόπου.
Η κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο στις 13:00 τοπική ώρα. Στο χωριό έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν συγγενείς και φίλοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...