ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!Ο Αλβανός πυγμάχος ΚΑΙ παγκόσμιος πρωταθλητής Φλοριάν Μάρκου σήκωσε ΨΗΛΑ την Αλβανική και την Ελληνική σημαία ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!Ο Αλβανός πυγμάχος ΚΑΙ παγκόσμιος πρωταθλητής Φλοριάν Μάρκου σήκωσε ΨΗΛΑ την Αλβανική και την Ελληνική σημαία ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!

Μετά το θάνατο του Κ. Κατσίφα οι Ελληνοαλβανικές σχέσεις βρίσκονται σε πρόκληση τόσο όσο σε πολιτικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάζουμε σχόλια στην σελίδα του Τι λες τώρα; κατά των δυο λαών και από τις δυο πλευρές που σίγουρα δεν αρμόζουν για το έτος 2018.

Μια ανάρτηση που έστειλε αναγνώστης έφερε στο φως ένα γεγονός που έλαβε μέρος πρόσφατα και αφορά τον Αλβανό πυγμάχο και παγκόσμιο πρωταθλητή Φλοριάν Μάρκου που πέρσι νίκησε στον τελικό τον Δανό Hassan Muhareb και πανηγύρισε σηκώνοντας την αλβανική και την ελληνική σημαία μαζί, επειδή έζησε ως μετανάστης στην Ελλάδα.


H ανάρτηση στο facebook που έφερε ξανά το θέμα ο Αλβανός συγγραφέας Γκαζμέντ Καπλανι με αφορμή το εκρηκτικό κλίμα που δημιουργείται μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες:
Loading...
Από το Blogger.