Ticker

10/recent/ticker-posts

ALERT!!Για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ των χρηματιστηρίων ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ οικονομολόγος, Ρόμπερτ Σίλερ!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!

ALERT!!Για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ των χρηματιστηρίων ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ οικονομολόγος, Ρόμπερτ Σίλερ!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!





Για κραχ των χρηματιστηρίων προειδοποιεί ο νομπελίστας οικονομολόγος, Ρόμπερτ Σίλερ, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
«Μία κατάρρευση είναι δυνατή οποτεδήποτε – τόσο στα χρηματιστήρια όσο και στις αγορές ακινήτων», είπε, προσθέτοντας ότι ιδιαίτερα στις ΗΠΑ οι τιμές των περιουσιακών στοιχείων είναι σε «πολύ υψηλό επίπεδο».
Παράλληλα, είπε ότι βλέπει μεγάλο κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία από την επιθετική προστατευτική πολιτική του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Σίλερ είχε προβλέψει τη μεγάλη πτώση των τιμών των ακινήτων το 2007, η οποία πυροδότησε την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...