Ticker

10/recent/ticker-posts

ALERT!!ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Εννιαμελή οικογένεια ΠΟΥ πνίγηκε μέσα στο εξοχικό της ΑΦΟΥ Το νερό έφτασε μέχρι το ταβάνι ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!Πυροσβέστες περισυνέλεξαν τα πτώματα παιδιών ηλικίας ενός έτους 3 και 15 ετών!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΓΡΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ!!


ALERT!!ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ  ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Εννιαμελή οικογένεια ΠΟΥ πνίγηκε μέσα στο εξοχικό της ΑΦΟΥ Το νερό έφτασε μέχρι το ταβάνι ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!Πυροσβέστες περισυνέλεξαν τα πτώματα παιδιών ηλικίας ενός έτους 3 και 15 ετών!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΓΡΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ!!






Μέχρι στιγμής, 12 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Σικελία - Εννιαμελής οικογένεια πνίγηκε μέσα στο εξοχικό της - Το νερό έφτασε μέχρι το ταβάνι και το σπίτι έγινε... υγρός τάφος!

Τις πληγείσες περιοχές θα επισκεφθεί ο Ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε - Συγκλονιστικές εικόνες

Αυξήθηκαν στους 12 οι νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη Σικελία. Τις τελευταίες ώρες, συγκλονίζει η τραγωδία με την εννιαμελή οικογένεια που ξεκληρίστηκε, μέσα στο εξοχικό της, λίγο έξω από το Παλέρμο, όταν ορμητικά νερά και λάσπη έσπασαν τις πόρτες του σπιτιού και κάλυψαν τα δωμάτια μέχρι το ταβάνι.

Πυροσβέστες περισυνέλεξαν τα πτώματα παιδιών ηλικίας ενός έτους, 3 και 15 ετών. Τα άλλα έξι μέλη της οικογένειας, θύματα της κακοκαιρίας ήταν ηλικίας 32 έως 65 ετών. Δύο άνθρωποι γλίτωσαν, καθώς εκείνοι τη στιγμή είχαν να αγοράσουν γλυκά.

Επίσης, ένας 44χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Βίκαρι, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Ο απολογισμός αυξήθηκε σήμερα μετά τον εντοπισμό ενός άνδρα και μιας γυναίκας, με καταγωγή από τη Σικελία που ζούσαν στη Γερμανία, οι οποίοι βρέθηκαν εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητό τους μέσα σε χείμαρρο στην περιοχή Αγκριτζέντε, λίγο νοτιότερα.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε σήμερα μέσω Διαδικτύου ότι μεταβαίνει στη Σικελία για να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές στις ευρύτερες περιοχές του Παλέρμο και του Ακράγαντα, όπου πολλά ποτάμια και χείμαρροι υπερχείλισαν λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν μεγάλες γεωργικές εκτάσεις.
Loading...