Ticker

10/recent/ticker-posts

ΏΡΑ 19:22!!ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ!!

ΏΡΑ 19:22!!ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ!!
 





Πλήθος κόσμου στο τουρκικό προξενείο, όπου υπάρχει και το σπίτι – μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ. Εκατοντάδες Τούρκοι έφτασαν το πρωί στη Θεσσαλονίκη…
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το μεσημέρι στην τελετή μνήμης του Κεμάλ Ατατούρκ που πραγματοποιήθηκε στο Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης. Είναι μια ξεχωριστή για τους Τούρκους, καθώς συμπίπτει με την επέτειο θανάτου του gay αρχισφαγέα που θεωρούν ως θεμελιωτή της τουρκικής δημοκρατίας.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες χιλιάδες τουρκαλάδες έχουν εισβάλλει στην χώρα με αλυτρωτικές αξιώσεις και τόσο το Μαξίμου όσο και τα κανάλια δεν έχουν αφιερώσει ούτε μισή είδηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί κράδαιναν σημαίες της Τουρκίας αλλά εδώ είμαστε… φιλελεύθεροι και σημασία έχει να μην… στεναχωρηθεί ο επισκέπτης.
Σε ό,τι αφορά το τελετουργικό, υπάρχει η τελετή μνήμης και είθισται κατόπιν να πραγματοποιείται και μια περιήγηση στους χώρους του σπιτιού του Κεμάλ Ατατούρκ που βρίσκεται πίσω από το τουρκικό προξενείο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...